Sivut

4.12.11

Paskat treenit

Otsikko tuli Samilta, joka siirsi Mirvan treenien videoit koneella ja jostain syystä oli nimennyt kansion "Paskat Treenit" otsakkeella. Kävelin hallilta kotiin ja hihkaisin ovesta, että suklaata ja äkkiä. Puoltoista tuntia epäonnistumisia toisensa jälkeen, hiki ja hengästynyt olo sekä syvä epätoivo. Juuri olin tilannut uuden järkkärin ikuistamaan tulevia hetkiä sm-kisojen palkintopalleilta.

Ansa kuumuu ja räksää turhautumistaa mun kömpelöön ohjaukseen tai sen puutteeseen. Ja siitä räksäämisestä panikoidun ja tulos on kaameaa. Ainoa keino saada se hiljaiseksi oli nostaa se syliin. En edes ymmärtänyt Mirvan ohjeita vaikka videolta katsottuna se puhuu ihan selvää suomea. Tuli huomattua, että Ansa kykenee hyppäämään mun hartialinjalle ja olen sentään 172cm. Sannan kanssa käydyn jäähdyttelylenkin jälkeen (Miina sai jäädä lepäilemään) ja suklaa ahmittuani tiedän mitä seuraavilla omilla treeneillä harjoitellaan : niistoja, takaa kiertoja sekä merkkausta. Kaikkia videoita en ole vielä pystynyt katsomaan, kiitos kuitenkin kuvaajille :-) Metsälenkki pimeässä metsässä sujui yllättävän hyvin yhden otsalampun ja yhden klipsilampun kera. Pitäis päästä pian treenaamaan noita kuvioita, videoilta vaan ylös ohjeet ja rauhassa tekemään niitä, korvatulpat mukaan ;-)

1 kommentti:

  1. Huomasin meidän koneella tiedoston: "v**uiks meni kai & frida.avi" Meilläkään ei oltu ihan valmiita katselemaan koko pätkää.

    VastaaPoista