Sivut

12.12.11

Mirvan iloksi :-)

Tänään oli varattuna vain puolituntia halliaikaa ja kuvamateriaalia ei siksikään paljon ole, mutta yksi ihan vaan Mirvan iloksi. Kylläkin vain kepeistä, uskaltauduin aavistuksen kaventamaan kulmia. Päähän laitoin namikupin kannella varustettuna. Ekan kerran oikoi, mutta palkkaa ei tullutkaan ja tekikin sitten tunnollisesti töitä. 


Lisänä tein keinua, jossa jätin pöydän pois kokonaan ja huideltiin iloisesti läpi. Ansa tarjos 2on2off:a, joka palkattiin ruhtinaallisesti juustokuutioilla ja kehuilla. Se jopa jousti jaloistaan, eikä seissyt keinulla suorin jaloin. Ansan "keinuttaminen" on siis tuottanut tulosta :-) Josta tuli mieleen, TiinaH:lta saatu vihje toko:n puolelle. Suositteli jääävänliikkeen käskyä vasta kun seuraa hienosti, eikä ennakoi ja sehän toimii :-) Kiitos vinkistä!

Tein myös valsseja. Ihan en malttanut yksittäisillä esteillä vaan kunnon putkivauhtisuoraa kehiin. Menihän se paremmin, kun aloitti valssin merkkaamassani kohdassa. Hirveästi en kiinnittänyt huomiota missä Ansa luuraa vaan luotin siihen, että tulee se. Putkeen lähetyksissä kuvittelin keilaavani, jos sais omaan lihasmuistiin iskostettua. Sitten alkoikin jo tuntua liian kiltiltä oppilaalta ja tein irtoamisharjoituksia, ihan vain pari ;-))))

2 kommenttia:

  1. Videon loppukuva on loistava, tosin en tiedä mikä se vaaleanpunainen juttu on? Kuva-arvoitus sadepäivän ratoksi? ;D

    ps. ja hienosti meette!

    VastaaPoista
  2. Siinäpä pähkinä purtavaksi ;-)Ansa on loistava, sen kanssa on makeeta opetella asioita :-))))

    VastaaPoista