Sivut

29.12.11

Onnistumisen kokemuksia

Kun näin hyvin osaa niin on vara siirtyä kertaamaan vanhoja asioita. Treenien ideana oli tänään kerrata valssia ja takaakiertoa. Vaihtelua treeniin toi kontaktit:

Kertomisen aihetta olis parista muustakin aiheesta:
 1. Tein perheelle joulutorttuja, kun vielä joulumieltä löytyi. Täydellisiin torttuihin kuuluu rypyläiset reunat ja tomusokeria päälle. Tälläkertaa tuli otettua väärä paketti ja päälle sirottelin perunajauhoja. Söivät silti.
 2. Töissä sain palautetta Algol-Trehabilta (henkilönostimen maahantuoja ja huolto), jossa hiljaisina ja tyrmistyneinä ihaillen olivat katsoneet päivän ajan huoltoon lähettämiäni akkuja ja niiden koteloita, jotka huolella olin irroitettu toisistaan ruuvi ruuvilta, kun härdellin irrottamiseksi olisi pitänyt ruuvata vain kaksi. Kaiken huipuksi en ollut ymmärtänyt, että rungossa oleva ohjauskotelokin olisi pitänyt lähettää mukana (koko homman olisi voinut irrottaa niillä kahdella ruuvilla). Olin kuulemma kunnolla perehtynyt ja osiin purkanut akut, heillä menee nyt tovi koota ja etsiä se vika. 
 3. Ansukka on mieltynyt Queenin musiikkiin, kuunteli pää kallellaan. Lisää sitä!

7 kommenttia:

 1. Olen aina ollut sitä mieltä, että se tomusokeri on turhaa. Tämä tarina todisti sen. MOT. Toisekseen tuollaiset keskenkasvuiset naisihmiset on käteviä. Olenkin ulkoistanut mm torttujen leipomisen ja toimin tätä nykyä itse lähinnä uunivastaavana.

  Algol-Trehabilla tuotesuunnittelussa ihmetellään, miten näin voi tapahtua. On ohjeet ja yksinkertainen systeemi, niin miten jollakin voi tulla mieleen purkaa systeemi atomeiksi. Mä en ihmettele. Täysin normitoimintaa siskoltani. Toisaalta tarjoaiskohan ne paljon liksaa, jos menisit niille hommiin? Testaamaan, mitä kaikkea voi mennä pieleen?

  VastaaPoista
 2. Ne pyysi kaksi akkua ja yhden ohjausyksikön, mitään ei mainittu ohjauskotelosta. Niilä ei käynyt mielessä, että todella lähetän vain pyydetyt osat!!! Kettuillessaan lähettivät s-postissa kuvan ja nimetyt osat, ettei mene pieleen. Lähetin oman vastineen, jossa ymmärsin olla kysymättä töitä ruuvaajana... 1,5h ruuvailtuani pyysin talkkaria apuun, koska niiden kopista löytämini työkalut osattautuivat haastaviksi ja jumittautuivat ruuvinkohtiin. Puhelimessa kerroin liftin löytyvän käytävän perältä ja päivystävä talkkari kysyi onko työkaluja jo valmiina. Partaani hymyillen vakuutin löytyvän ;-)ja häivyin osallistumaan työpaikkahaastatteluun. Hoitajat kertoivat talkkarin nauraneen makeasti, pahvilaatikollinen erilaisia meisseleitä ja porakoneita liftin vieressä. Täytyy tunnustaa, että noiden kahden ruuvin irrottelun yritykseen meni PALJON enemmän aikaa kun niiden lukemattomien väärien ruuvien irrotteluun :-)

  Eli keskenkasvuiset uurastavat ja aikuisina kieltäytyvät vastaavista hommista. Kuten mä nykyään marjanpoiminnasta ;-) Luulen, että tykkäävät hommasta. Paavo laittaa mielellään marmelaadit torttuihin.

  VastaaPoista
 3. Heh ... ja me kun työnnettiin tuo A-este sinne nurkkaan ETTEI Binka menisi sinne.

  Osaatko tarkemmin määritellä mikä liike tuossa videossa on se valssi, mä kun löydän siitä lähinnä kaksi takaakiertoa (jotka olivat kyllä ihan hienoja) ja siinä välissä jotain jenkkikäännöstä muistuttavaa ?

  VastaaPoista
 4. Videon lataaminen blogiin kesti ja kesti. Lopulta luovutin, joten julkisesti ei ole esittää niitä valssipätkiä. Suosittelisin valssin etsimisen lopettamista ;-)Pieni ja sievä koiruus mahtui A:lle ilman ongelmia, aina löytyy sheltin mentävä rako.

  VastaaPoista
 5. Teistä tulee Ansan kanssa vielä vaikka mitä! Promenoa!

  Pari päivää sitten yritin valmistaa makaronilaatikkoa uunin grillivastuksella. 175 astetta ja 4o min. Päältä oli tumma ja rapsakka, pohjalla runsaasti maitoa ;D ei nälkäistä isäntää naurattanut työpäivän jälkeen....

  VastaaPoista
 6. Hieno A:n alastulokontakti, katoin ainaki viis kertaa :)

  VastaaPoista
 7. Eerikalla ja mulla on paljon yhteistä, listaan voidaan lisätä myös kokkailutaidot =o)

  TiinaH:lle voin paljastaa, ettei niitä vitosen arvoisia kontakteja paljasteta ainakaan täällä ;-)

  Kai tuunustettava, ettei mulla ole hajuakaan mikä on jenkkikäännös?

  VastaaPoista