Sivut

17.9.11

Että tänkin päivän sai kokea :-)

Tänään se vihdoin rapsahti tilille, viimeinenkin SERT:ti ja nousu kolmosiin Miinan kanssa. Muutenkin päivä oli spanielien ja Hangon juhlaa Lohjalla. Miina sijoittui kakkoseksi nollaradalla ja 7,70 sekkaa alle ihanneajan ja Kia Kaija Fridan kera nappasi ekan LUVA:nsa kakkosista. Rata oli helpohko Seppo Savikon käsialaa (sama tyyppi, joka totesi olevan ihailtavaa koiran tehdessä jälkeä ja aksaa samalla radalla). Sain väkerrettyä yhden persjätön, valssin ja käytin vastakkaista kättä (toivottavasti oikeissa kohdissa). Kävi mielessä: " Jos ei olis varmistellut kontakteja hidastelemalla niillä ja jos kepit olis ollut edes niin nopeat kuin parhaimmillaan treeneissä, mitä aika olisikaan sitten ollut... " Kai joskus kokeiltava kolmosen ratoja, vaikken koskaan sitä aikonut tehdä. Ei kyllä pitänyt kisatakkaan, ainakaan virallisissa... Ja muuten tavoite saavutettu, Miina on kolmosissa ennekuin Ansa kisaiässä. Aikaa siihen vaikka kuin ;-) Avain onneen oli Volbeat mennessä ja tullessa:

6 kommenttia:

  1. Onnea vielä (ainakin) kerran!!! Hieno päivä kertakaikkiaan :) ps. 7 nollaa kolmosista ja avain SM-kisoihin Volbeatin kanssa tai ilman. Ihan vaan sivuhuomautuksena, en yllytä tai mitään :D

    VastaaPoista
  2. Pientä realismia mukaan. Näiden kuuden nollan keräämiseen meni aikaa 1,5 vuotta... Taidan olla nopeammin Volbeatin laulaja ;-) En kovalla työlläkään pysyis edes lähellä nuottia...

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea vielä kertalleen! Tuskin on montaa engspaa kolmosissa, joten varmasti olette tehneet paljon asioita oikein. Kolmosiin vaan kokeilemaan, jos kisaaminen tuntuu sielläkin mukavalta niin sama tahti jatkuu.

    ps. Radio Girl on Volbeatin paras kappale! t: Kia

    VastaaPoista
  4. Sorry, korjasin kirjoitusvirheen. Toi kipale on ihan hyvä, paras tällähetkellä on kuitenkin magic zone.

    VastaaPoista
  5. Vautsi Wau ! Onneksi olkoon, sitkeä työ palkittiin.

    Kyllä niitä kolmosen kisoja kannattaa lähteä kokeilemaan, mutta täytyy myöntää, että hyppäys kakkosesta kolmosiiin on aika suuri. Paljon suurempi kuin ykkösistä kakkosiin. Makseissa varsinkin vastassa on sitten maailman huiput (viimeistään ensi vuonna, kun ollaan siellä Binkan kanssa!!!), osallistujia on paljon ja radat on ... no hektisiä. Koiraa ei saa päästää lapasesta hetkeksikään. Näillä kannustavilla sanoilla ei muuta kuin sekaan vaan, mutta huumorimielellä ja tosiasiat tunnustaen.

    Tuon oudon laulajan sijaan olisin toivonut kisavidoita jakoon.

    VastaaPoista
  6. Harmi, kun ehdin katsoa noin seitsemät kisat kolmosissa loppuvuodelle ;-) Tosiasiat on todella otettava huomioon ja kisailtava sen mukaan. Lähinnä ajattelin treenailla Miinan iloksi, sehän tykkää kisoista uusien ihmisten koirien ja ruuan takia. Kolmosen ratoja kokeiltava lähinnä oman oppimisen kannalta, jos Ansan kanssa onnistuis pohjat vähän eri malliin. Jos noissa kisoissa oppis suunnittelemaan rataa paremmin, hillitsemään omia hermoja ja palkkaamaan koiraa kaikesta huolimatta. Ja ens kerralla kisavideon tilalla Eino Gröniä :-)))Terkut Binkalla ja onnea teidän tuleville kisaradoille!

    VastaaPoista