Sivut

6.9.11

"Olkoon voima kanssasi"

Viime perjantaina saatiin vieraita, joista yksi jäi yöksikin. Pojat aneli kaverin vanhemmilta repun tuomista kouluun maanantaina ja lapsen palautusta kotiin koulun jälkeen. Vähän lyhennettiin kuitenkin vierailun pituutta, ilkeät ja tosikot aikuiset ;-) Kuvassa poseeraava tyttö on ilmoittautunut "Paavonvaimokandidaatit" jonoon ja luonne on sellainen, ettei meiltä muilta (edes Paavolta) kysellä. Pojat riehui perjantai-iltana pihalla Star Wars miekkojen kera, Miina ja Ansa toimivat kai jedeinä. Ansa nautti joka hetkestä, kerrankin ohjelmaa tarpeeksi.


Ansaa viedään :-)

Kumpi voittaa?


Mirvan koulutuksen perusteella treenailin tänään persjättöä. Kyl videonkin perusteella ohjausliike pitäis aloittaa aikaisemmin. Ehkä ens kerralla.




Tänään löysin Paavon kamunsa kanssa roskiksesta, onneksi lehtienkeräyspuolelta. Olin kieltänyt junskun katsomisen ja pelikiintiökin täysi, joten ainoa vaihtoehto oli ulkoilla. Joku naapureista oli siivonnut ja luopunut pelaajakorteista, meiltä löytyy nyt aarteina mm Juha Tammisen ja Mats Näslundin kuvat muutaman vuosikymmenen takaa.
Tulevaisuuden toivot???

1 kommentti: