Sivut

19.9.11

Pakkovalsseja ja pakkonäyttelytreeniä


Treenailtiin tänään pientä radanpätkää. Mielessäni olin suunnitellut muutamia variaatioita ja ajattelin "analysoida" niitä aikani kuluksi. Ainakaan suoralla putkella ei voi jäädä noin taakse tai ainakin jompikumpi meistä pyörii väkkärää. Ja toi pakkovalssintynkä pitäis aloittaa aiemmin ja onko sen pakko valua noin pitkäksi.


Jep, persjättö toimii tässä meillä paremmin. Mutta lopun valssausyritys heittää Ansan esteen taakse. Johtuuko se valumisesta? Vai kokemattomuudesta? Otetaan kerta vielä oli vähän useampi kerta, onneksi oli reipas ja kärsivällinen apulainen :-)


Nyt lopun valssaus toimi. Omiin silmiin se ei valu niin pahasti ja toiseksi viimeisen esteen ylitystä (oikeasta suunnasta) tehostin heitolla. Näin hitaalle ohjaajalle valssiin ehtiminen on työlästä.


Ja lopussa ehtinyt enää mihinkään valssiin. Suunnitelma b:tä ei oltu laadittu, jälkikäteen mietittynä omaa saksalaisviritelmää olis voinut kokeilla. 

Voitokkaan kisareissun jälkeen suunnattiin vielä Sirpan näyttelytreeniin, kaupanpäälle tuli trimmaus. Sekä muutama pikkuvinkki harjan käyttämisestä. Ansa ei aina noihin jaksa koko sydämellä innostua, itseltäkin kaikesta huolimatta pääsi pari haukotusta ;-) Onneksi Sirpan psyyke näytti kestävän, taas... Lohjan erkkari lähestyy ja täällä ollaan valmiina uusiin voittoihin ;-)

Kuva Tiina Hovi

Kuva Tiina Ahonen


Kuva Tiina Hovi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti