Sivut

27.6.11

Terveiset Tallinnasta

Hotelli Tallink Spa&Conference
Piipahdettiin parin yön retki Tallinnassa kylpylässä. Ensin ei aiottu minnekään mennä, kun ei raaski Ansaa viedä hoitolaan. Jotenkin tuon skitson luonne helpotti ratkaisuntekemistä ;-)









Ravintola Olde Hansa

Vanhaa kaupunkia
Kaupunki oli kaunis ja ruoka hyvää. Pojat viihtyi turhankin hyvin altailla, enpä itsekään huonosti viihtynyt... Uikkareiden kuivuessa käytiin tutustumassa kaupunkiin ja tehtiin pakollisia ostoksia.

 Miina ja Ansa viihtyivät Maaritin hyvässä hoidossa Koirahoitola Honkamäessä.
Paikka on Miinalle jo useammalta kerralta tuttu, hyvin on viihtynyt. Turhankin hyvin... Noloa hakea koiraa, joka tervehtii omistajaansa ja menee sen jälkeen Maaritin perässä, kun on noita töitä vielä... Miina on ollut siellä paljon vapaana, kun käyttäytyy niin hyvin ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Vähän huoletti, miten Ansa pärjää. Maarit kehui hakiessa molempia, ihmetteli shelttimme haukumattomuutta (ai puhuuko se meidän Ansasta...).  Vahvistus saatiin tutuilta, jotka olivat omansa hakeneet torstaina. Hoitolaan mennessä oli eräässä häkissä istunut kaksi koiraa sievästi vierekkäin hiljaa istuen muiden räksyttäessä armotta.

Terassi valmistuu pikkuhiljaa, olen jopa autellut... Kantanut lautoja ja pitänyt yhtä kiinni Samin naulatessa sekä keitellyt kahvia. Matkalla satamaan Sami hoksas, että naulat loppuu, joten loman jälkeen haettava heti uusia. Homautin, että silloin juhannus ja putiikki aattona todennäköisesti kiinni. Sami varmisti soittamalla Tubbelle, joka vahvisti epäilyn. Terassin teko ei päässyt paussille, koska liikkeestä tuotiin naulat (vai oliko ne ruuveja) valmiiksi odottamaan terassille lomalaisten paluuta. Koiruuden viihtyvät terassilla hyvin, etsivät vain aurinkoisimpia kohtia ja vetelevät sikeitä. Ansa raottaa välillä silmiään autojen ajaessa ohi, onneksi se on jättänyt niiden paimentamisen. Reagoi kyllä niihin lenkeillä valpastumalla ja haukkumalla ajoittain. Naksuttimen avulla on saatu hiottua käytöstä parempaan suuntaan.

Anoppia kunnioittaen...

Pientä iltapalaa












Ansa kanssa ollaan harjoiteltu näyttelyä varten. Kasvattaja jo kommentoikin poseerausta:" Onhan sillä neljä tassua maassa." Rehellisesti sanoen on loistavaa saada koira kasvattajalta, joka neuvoo ja opastaa monessa murheessa, pilke silmäkulmassa. Näyttely huolettaa hiukkasen, onneksi sivulauseessa pohdin Ansan liimaisia korvia. Ja kas, heti tuli vinkki sen merkitsevän hylkäystä. Saksia apuna käyttäen ne on nyt poistettu, korvat näyttävät olevan paikoillaan. Nyt vaan jännittää, mitä palautetta kisapaikalla tulee, ei niinkään tuomarilta vaan kasvattajalta ;-) Sirpa totes näyttelyyn valmistautumisen olevan lähes samanlaista kun olis ulos lähtemässä iltaa viettämään. Niinhän mäkin poistan ylimääräisiä, solmussa olevia karvoja korvista...

6 kommenttia:

  1. Heheee. Minun (ja kavereiden a-luokan reissu nimittäin) reissu alkaa samoista maisemista ens viikolla.

    Siellähän se baden-baden jo odottelee istujaansa. :p

    VastaaPoista
  2. Tuo ruokapaikka kannattaa käydä ja se pieni putiikki. Paavo ohjasti kaikki vessaan, oli vähän keskiaikaista.

    VastaaPoista
  3. Jees. Kyllä olemme sinne menossa ja pöytäkin on jo varattuna. Aloitamme reissun kuitenkin varmuuden vuoksi kauneushoitolan kautta, että kehtaa näyttää naamansa kaupungilla.

    VastaaPoista
  4. Ansa on kyllä kaunis. Ja sit haukutaan tuomari jos se on eri mieltä. Väitti muutama vuos sitten muuten Kiraa liian laihaks, et jos sit muodoista jää tälläkin kertaa kiinni voitot, niin tuomari sen jälkeen boikottiin!

    VastaaPoista
  5. Ai niin ps. teidän iltapalat näyttää aika hyviltä. Voisin joku ILTA tulla käymään ;)

    VastaaPoista
  6. Pohdin, että ROP-titteli kuulostais kivalta... Lueskelin shelttilehteä, jossa muutamia Pilvimarjalaisia :-) Negatiivisen palautteen takia tuomari voidaan lisätään samaan listaan, jossa muutama aksatuomari, joilla tapana suunnitella typeriä ratoja... Tervetuloa, annokset voidaan syödä kenties pöydän ääressä terassilla. Näyttelyn jälkeen tarkoitus löytää kalusteet. Olisiko Ansalla kenties uhmaa? Pöhisee pirusti uudemmille ihmisille kotona. Mun ikävä tehtävä on ollut maata baden-baden tuolilla (auringossa) ja sumuttaa tai nakella nappulaa.

    VastaaPoista