Sivut

14.6.11

Jumeja

Miina pääsi tänään Tammisaareen Janina käsittelyyn. Miina malttoi ottaa hetkittäin rauhassa, mutta pienikin liike, niin neiti oli pystyssä:" Jaahas, naminpaikka vai?" Janina meinas, että Miinalla stressireaktio jostain... Miinalla heti tietävä ilme: "Ansa veke ja mä olen kunnossa ;-)" Miina sai homeopaattista hoitoa hieronnan ohessa. Löytyi myös mukava jumi oikealta etupäässä. Voisi olla yksi selittävä syy lisää hitailla kepeillä ja tuntua myös käännöksissä. Varattiin uusi aika 29.6, jolloin käydään läpi Miinan takaosa. Nyt Miinalla lepoa ja rentoa eloa kolmisen päivää ja sitten jatkuu treenit Mirvan ohjeiden mukaan.

Jotain hyvää, h&m paketti saapui. Itselle leopardimekko, jota Paavo kommentoi mummomekoksi. Hapsuliivi, jota Sami kommentoi hipiksi. Pinkkiä pinkimpi tunika ja housut (voi käyttää myös capreina, olen säästäväinen hippimummo). Vain kesäiset kelit puuttuu...

6 kommenttia:

  1. Fridallakin takaosa kaipaa vielä käsittelyä, nyt rintakehä sai vauhtia ja etuaskelkin on lennokkaampi kuin konsanaan. Stellahan sai hieronnan lomassa silloin laser-käsittelyä, jos se StarWarsissa toimii niin varmasti myös arkielämässä.

    VastaaPoista
  2. Miina on nukuskellut ja venytellyt nautinnollisesti tämän illan. Iltapissalla kuvittelin, että askel tavallistakin kevyempi. Kaksi spanielin tarkkailijaa ei voi olla väärässä ;-) Kyl tieteiselokuvilla on yhtymiä todellisuuteen! Itse olen StarWarseissa nukantanut alkutunnareihin tai viineistään, kun shipsit on syöty...

    VastaaPoista
  3. Mitähän jännää me nähdään sun yllä Karjaan kehissä...?

    VastaaPoista
  4. ja tänään ostin mm aurinkolasit Lindexiltä, sai pussukan kaupanpäälle. Valitsin leopardikuviota...

    VastaaPoista
  5. Seuraava blogipäivitys:

    Löysin murresta&misusta aiiiivan ihanaa koirille tarkoitettua turkkiväriä. Ansalla on nyt leopardiväritys turkissaaan.

    :D

    VastaaPoista
  6. noh noh :-DDD Kyllä homma lähtee siitä, että Ansalla upea väri turkissa, sitä ei kannata muuttaa. Mutta esim sinisävyinen leopardikuosi mulla vois korostaa Ansan värejä. Ei ku shoppaileen ;-)

    VastaaPoista