Sivut

20.6.11

Panem et circenses

siis leipää ja sirkushuveja loman kunniaksi... Bon Jovin keikka on nyt koettu. Oli todella hyvää idea ottaa paikat katoksen alla, vaikkei sade näyttänyt haittaavan esiintyjiä eikä yleisöäkään. Lomarahojen poltellessa taskussa ei oltu köyhiä eikä kipeitä ;-) Matkat mentiin taksilla eikä lasi viiniä 10 eurolla hyydyttänyt kenenkään hymyä. Keikan jälkeen reippaasti arvottiin suunta kohti keskustaa ja hotellia. Noin puolen kilsan kävelyn jälkeen, sateen huuhdottua kadunnimet kartasta, bongattiin tolppa ja ryhdyttiin odottelemaan taksia... Pakko laittaa pari hyvälaatuista kuvaa...



Ja taas jaksaa treenata... Laitan pari pätkää aamun karkeloista. Harmi, etten kuvannut Sanna ilmettä, kun kerroin tilanneeni näyttelytaluttimen (vaaleasininen) ja tokoon noutokapulan. Miinan kanssa treenasin Hangonkennelkerhon skapaa varten keppejä. Jokainen osallistuu siis 10 eurolla ja voittaja saa kaiken. Voittaja on se, joka saa lähetettyä koiran kauimpaa kepeille ja tietysti kepit pitää suorittaa oikein. Meidän treenit on sillä mallilla, että Sanna piti kentän porttia auki ja lähetin Miinan Kappelisatamantieltä ;-) Ansan kanssa saatiin tehtyä pussi pariinkin kertaan. Vielä pitää nostaa pussin päätä, mutta rohkeasti neiti tuli läpi. Selvästikään ei ole Ansan mielestä mukavin este (vielä), mutta pikkuhiljaa runsain palkoin, pidän pussia aina vähemmän koholla. Muuten treenailtiin valssia, irtoamista ja keppien sisäänmenoa. Tältä näyttää:

3 kommenttia:

  1. Sulla ainakin on tota kilpailuviettiä ;)

    Se vähän on sillei, kun ottaa Pilvimarjalaisen, niin ei mahda mitään että ne on kaikissa lajeissa niin hyviä, että pitää ostaa oheistarvikkeita sitä varten ;D

    Mut WAU miten Ansa menee, makee pentu!

    VastaaPoista
  2. Ansa menee hienosti!! ja lähdössä pysyy hienosti! Mut tosiaan pälyilee sua (tai sun kättä) aika paljon. Mieti tuota palkkaamista lopussa. Kannattaisiko heittää nami eteenpäin tai tykkääkö jostain pallosta tms.?

    VastaaPoista
  3. Katsoo toiveikkaana kättä, kun sieltä tulee namia tai lelua :-) Leluista tykkää "liikaakin", jos kädessä niin treenistä ei tule mitään, kun riekkuu sitä itselleen taukoamatta. Lelun heittämisessä eteenpäin ollut lieviä ongelmia suunnan kanssa, en ymmärrä miten ja minne se lentääkin ;-)

    VastaaPoista