Sivut

30.3.11

Ei menny niinku Strömsössä

Ansan kanssa ollaan uusiokäytetty (vähäisessä muussa käytössä) tavallisia kodin tavaroita. On rakennettu siivousämpäreistä esteitä, joiden välistä menty ja kierretty. Näppäränä tyttönä keksi tarjota myös etutassujen laittamista niiden päälle ja naksuttelun ja palkkauksen toivossa kiipes niiden päällekin. Palkkana käy namit ja lelut, ei niin väliä kunhan tulee. Leluista suosikkeja on vetosellaiset :-) Ajattelin lisätä haastetta ja laitoin pyykkikorin väärinpäin. Kahvojen takia meno olis epävakaata tuumailin. No tuopas kiipes päälle samantien. Suunnitelma oli hyvä, mutta koiruus rohkeampi. Onneksi ei käynyt kuinkaan, eikä tuloksena näytä olevan pelokas agilitypiskin alku.

Ansa painaa jo 5,5kg. Korkeutta ei ole muistettu eikä ehditty mittailla.

Videon kuvas 1,5vrk oksennellut Paavo. Yllättävän vakaa käsi kuvaajalla... Ansa oli kärppänä paikalla yökkyäänien kuuluessa, koska ekat laatat sisälsivät broileria ja jättistuutin. Jollaisia Paavo ei aio enää syödä, koska niistä saa kamalan taudin.  Oli kiva kuulla 1,5 vrk oksentelun jälkeen: "Äiti, mä voisin syödä jotain." Se jotain oli korppu apppelsiinimarmeladilla. Miesväki on taudin jo täällä kokenut, me tytöt ollaan keskitytty paikkojen siivoamiseen. Onko joskus mainittu miesten heikkoudesta ja naisten vahvuudesta...

4 kommenttia:

 1. Vautsi kun rohkea tuo ansa. Ja tarjoaa täydellistä 2on2off asentoakin kaupan päälle !

  Meillä puolestaan Binka pahassa ripulissa jo kolmatta päivää. Tavaraa tulee kummastakin päästä. Ja arvatkaa kuka on luutunnut kaksi edellistä yötä lattioita (rasti ruutuun)?
  [_] naisväki
  [_] miesväki
  Lääkäri varattu tälle päivälle ...

  VastaaPoista
 2. En uskalla valita. Mutta varmasti se kumpi sellaisen tehtävän ansaitsi ;-) Toivottavasti Binka voi paremmin tai asia edes hoidossa.

  VastaaPoista
 3. Kattelin tossa jo lentolippuja sinne vuoden 2013 agilityn mm-kisoihin, mutta missäs ne pidetäänkään??
  Ansa -kannustusviirit jo askarreltu!

  VastaaPoista
 4. Etelä-Afrikassa ;-) Eipä ole siellä tullut käytyäkään...

  VastaaPoista