Sivut

11.3.11

Ansa perkele!

Aamulla aloin normaalisti stailata tukkaani työkuntoon (joka Samin mukaan kestää vuosi vuodelta aina vaan kauemmin) ja laitoin suoristimen lämpeneen ja jätin sen odottamaan lattialle. Parissa sekunnissa kävin juomassa lasillisen vettä. Palatessani ihmettelin, ettei lämpenemistä ole tapahtunut, laite toimi eilen vielä ihan normaalisti??? Pari ravistusta ja napakkaa iskua ja merkkivalokin syttyi. Ihan ei tuntunut normaalilta ja loppusuoralla laite sitten iski tulta ja kipinää, savun hajua ja napakkaa sähköiskua. Pahimmasta toivuttuani irrotin laitteen pistokkeesta ja tutkin tilannetta. Johdossa näkyi yksi, tarkkaan tähdätty kulmahampaan kolo (syvä). Ansa oli vesilasillisen aikana käynyt testaamassa... Mä näytin tältä:








Ja Ansa tältä

Samille soittelin huolissani koko mökin mahdollisesta palamisesta (oli tulossa yövuorosta kotiin). Pitkähkön hiljaisuuden jälkeen kuului: Saitko tukan laitettua?

Savun hälvettyä kehoitin Samia käsittelemään johtoja neilikkaöljyllä. Sitä saa apteekista, puuduttaa lievästi ja haisee pahalle. Terkut kaikille eläintenoikeuksien puollustajille ;-) Inhimillisyyden nimissä sallin Samin nukkua ennen kotiaskaretta. Tyytyväisinä todettiin, että helpolla on Ansan kanssa päästy toistaiseksi. Nyt vasta ensimmäinen tavara rikki (henget sentään säästyi). Töistä tullessa Sami kehoitii kurkistamaan lauteiden alle. Jossa näytti tältä:

Ansa on mennyt saunan oven ali (miten se onkaan mahtunut) ja perustanut oman hoplopin/puuhanurkan. Mukavaa ajankulua meidän ollessa töissä ja koulussa. Ei olekaan puruintoa löytynyt yhteisellä ajalla. Ei kai, jos jokainen lauteiden jalka on kaluttu. Ansa lukenut Agility Right from the Starttia ja sisäistänyt, että ympäristöstä on etsittävä sopivia kohteita, joissa agilityn saloihin voi tutustua. Todennut saunan oven olevan mainio alituskohde ja saunassa odottaa palkkio vain klikkerin ääni puuttuu. Tai mistä me tiedetään, jos Miina on klikkaillut??? No nyt tuoksuu saunassakin neilikka...

4 kommenttia:

  1. Ä-Ää, olisipakin vain hiukset joissa kestää, mutta tässä on koko paketti (lue fasiaalinen yksikkö) Aikaa noin 2 tuntia ennenkuin ulos "kehtaa" mennä ;-)

    VastaaPoista
  2. Kasvattajan vastuu onneksi loppui perävalojen häviämiseen Neulaskujan parkkipaikalta... ;D

    VastaaPoista
  3. mutta kuinka suloinen se onkaan tuossa keskimmäisessä kuvassa... ei sille voi kauan möksätä... tuosta kulmasta korvatkaan ei näytä niin pahalta ;-)

    VastaaPoista
  4. Jos minulta kysytään, niin kakkoskuvan tyyppi ei oo tehnyt mitään pahaa. Ykköskuvan tyyppi jos tulisi pimeällä kujalla vastaan, niin vois pelottaa. ;)

    VastaaPoista