Sivut

17.1.11

Eka jäähy

on nyt koettu. Pienen ulkoilun, vetoleikkien ja luoksetulo- sekä istuharjoittelun jälkeen aloin puuhailla ihmislapsille ruokaa ja Ansa alkoi selkäni takana räksytyksen. Periaatteena Miinan kanssakin oli ja on, että ilmoittaa saa muttei räksyttää. Ansaanhan ei tehonnut vesisuihkaus, etikkaakin lisäsin hiukan (taas yhtä eläintä rääkätään). Pistin piskin jäähylle, joka tehos. Autuas hiljaisuus ja hain Ansan takas. Samaa hiljaisuutta jatkui köökin puolellakin. Armottomat kehut kinkkusuikaleiden kera palkkiona ekasta matsista. Koko tämän ajan Miina istui hiljaa keittiön nurkassa sädekehä pään päällä kirkkaasti säteillen ;-)

No nyt nukkuu taas pieniä päikkäreitä tuo suloinen karvapallo...

2 kommenttia:

  1. Ohhohhoh... Mistä se tollasen räksytyksen on oppinut, kun emäkin on toiselta nimeltään "hiljaisuus" ja Ansa oli täälläkin niin kovin kiltti ja äänetön ja ja ja... No tota mun selitystä ei uskonu varmaan kukaan ;))

    VastaaPoista
  2. Kasvattajalle tiedoksi... Jos olis aikaa voisin päivittää blogia Ansan löytymisestä jääkaapin alahyllyltä, kiviseinän kiipeily-yrityksistä, vetolaatikoiden kahvoja pitkin kiipeämisestä...Suora lainaus kasvattajan s-postista 5.1 klo 15.04: ... teille on tulossa helppo pentu, ehkä vaan vähän villi ;)!!! Se vähän voidaan kyllä unohtaa =o))))))))))))))

    VastaaPoista