Sivut

22.1.11

Totuttelua ja tutustelua

Viikko yhteiseloa takana ja kaikki ovat vielä hengissä. Ansa on totutellut hihnaan ja pantaan. Värin valinta oli "leikkaa ja liimaa" pohdinnan tulos. Tottahan prinsessan täytyy saada väreihinsä parhaiten sopivaa. Päädyin vaaleansinisiin hurtan hepeneisiin. Antaa laittaa hihnan nätisti, kun hoksasin palkata ja kas tarjoaa kaulaansa nätisti.

Ansa rakastaa piiloutua puuvaraston alle ja sieltä syöksyä esiin kiertäen (kärsivällisen) omistajansa paetakseen taas varaston alle. Eräskin aamu tuli todettua hepulikohtauksessa reihuvalle Ansalle:" Ansa, jos tuo ei pian lopu niin pääset takas Nummelaan" ;-)

Miina on aikoinaan totutettu turkin imurointiin. Tosi kätevä karvanlähdän aikaan... Ansaa totuttelen vasta imurin ääneen ja käyttöön. Ekalla kerralla istuskeli Samin sylissä. Toisella kerralla olimme kaksin kotona ja siivoushepuli iski. Otin imurin eteisen lattialle ihmeteltäväksi, lähestymisestä palkkasin kinkkusuikaleille. (Kaupassa, jo ihmettelevät, että taasko tuo kokkauksen ihmenainen ostaa kinkkusuikaleita). Sitten käynnistin pienillä tehoilla ja taas kinkkua, pian imuroitiin koko talo. Loppua-ajasta roikkui jo letkussa :o/

Poikien riehunta ja sinkoilu on ollut Ansalle jännittävä paikka. Perjantaista otettiin aikuisten niukkahuomiolinja ja pojat töihin. Ovat ruokkineet, hoitaneet pissatukset ja leikittäneet. Nyt lauantaina hakee huomiota pojilta kiipeämällä syliin ja menemällä omatoimisesti hoivattavaksi. Itselle tekee tiukkaa, milloin on jo mun vuoro??? Pojat hinnoittelivat homman seuraavasti: Paavolle legoja ja Lassille lisää peliaikaa.

Varastin Ansan kuitenkin hetkeksi ja kävimme työpaikalla ilahduttamassa hoitajia ja vanhuksia. Hissi todettiin tuumailun jälkeen asiaksi, josta selviää hengissä, samoin osaston raskaasta jä äänekkäästä ovesta. Omin jaloin kuitenkin selvisi molemmista asiosta. Pienen hetken keräs rohkeutta osastolla nojatuolin alla ja sitten jo alkoi tutkia paikkoja. Löysi hyvän ja turvallisen sylin sheltin omistajalta. Heti oli valmis leikkimään kun lelun tynkää löytyi. Makkarasta tämä ahmatti ei kieltäytynyt... Aiemmin viikolla piipahdettiin kukkakaupassa ja muuten on vieraita käynyt kivasti, sosiaalistaminen taitaa käydä tässätapauksessa normielämän puitteissa...
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti