Sivut

6.4.14

Vielä(kö) valssitkin uusiksi?

Tänään treenattiin Jenna Caloanderin johdolla Vantaalla. Onneksi olin saanut ennakkovarotusta, että bajamajat ovat vaihtaneet paikkaa. Oleellista olis ollut kertoa, että astetta viileempiä myös.

Treenattavaksi saatiin pakkovalssimörön selätys. Varsinkin lähdöissä se on ollut meille iso ja aiheellinen pelon aihe. Jotenkin paikalle kävellessä mietin, miten tää nyt TAAS tyritään. Nyt iskostettava päähän, että niiaus/merkkaus on tehtävä hyvissä ajoin. Tällä radalla jo Ansan ollessa ykkös esteen riman päällä. Herkästi lähden kiirehtimään ja unohdan ohjata suorittamaan sen hypyn. Nyt auttoi kun kuvittelin potkaisevani Ansan esteen yli.

Toisena oli treenattavana tuli  valssit. Ne tahtoo meille heikosta ohjauksesta huolimatta tai sen ansiota levitä, olla laajoja ja kaarrattavia. Nyt valssi alkaisikin vastakkaisella kädellä ja jalalla ohjaten, jolloin rintamasuunta kääntyy jatkoa kohden, muuten valssi jatkuu kuten ennekin. Tavallaan kolmen askeleen valssista tuleekin vain kaks. Ansa kääntyi tosi tiukasti tuolla. Mee laik :-)

Puheltiin vähän kontakteista ja juoksarien tuomisesta rinnalle. Jenna suosittelee kyllä puomille pysäytystä, mutta A:lle juoksaria. Koiran etuosan rasituskin vähenee siinä oleellisesti.

Sylkkärissä ja backlapissa ollaan vaan tosi hyviä. Vaatimattomasti!

Koska viikonloppuna on reipas. On tullut siivottua piha, pestyä ikkunat, nostettu punttia, juostu ja aksailtu on aiheellista palkata itsensä mättöburgerilla ja ben&jerry jäätelöllä. Röyh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti