Sivut

27.4.14

Juoksari vaiheessa ja pari muuta epäkohtaa




Kisattiin eilen Lohjan uudessa hallissa, lisätty suosikkihallien listalle. Lyhyt ajomatka plussaa, ainoa miinus bajamajassa pörisseestä kärpäsestä. Erityismainia käsidesistä ja puhdistuspyyhkeistä, tykkäsin superisti. Neljä rataa mahdollisuutena osoittaa osaamistaan. Me näytettiin Henri Luomalalle ja Johanna Nybergille sarjalla hyl - 5vp - hyl - hyl.

Ekan radalla esteiden väli oli liian kapee meille, väärin ajoitettu puolivalssi ei kääntänyt toiveista huolimatta kiituria tiukasti vaan este hypättiin kaupunginjohtajan silmien alla väärästä suunnasta. Kepeillä ahnehdin liikaa ja vein kakkosväliin.

Tokalla radalla kaikki muu rullas, mutta kepit taas kakkosväliin. Huoh x 100. Olis ihan hetki pitänyt malttaa.

Kolmos radalla hekumoin etukäteen mahdollisuutta treenata kontakteja ja juoksaria. Esteellä kaks vilkaisin A:ta (joka este nro 3) ennen lähtöluvan antamista ja näin silmäkulmassa jokun vaalean harvakarvaisen luisevan pefan. Ansa perkele! Varmaan juoksarien opettelu ja mahdollisuus etupalkasta herätti nälkäisen sheltin saalisvietin ja sinne meni. Hyppi omaksi ilokseen pari estettä ja mä kädet ojossa, lievässä etukenossa metsästin koiraa. Saatuani koiran kainaloon ja hetken irvisteltyämme hymyn tapaista tuomarille luikittiin sivuovesta ulos.

Nelosradalla homma uppos muutaman esteen suoran jälkeiseen pussi-hyppy viritelmään. Este aika suorassa linjassa edessä, pienellä törkkäyksellä olis sen varmasti hypännyt, mutta toistaiseksi tuntemattomasta syystä hyppäs takaakiertona. No edessä häämötti puomi. Alun A mentiin tyylikkäästi juoksarilla, neljällä loikalla ihan oppikirjan mukaan. No Ansa toiveikkaana veti puomin juoksarina vaikka sen treeneissä on viimeaikoinakin tehnyt pysäytyksenä. Nou hätä, mä muistin että jotain pitää tehdä. Ja hihkasin iloisesti tuomariile, että tehdään uusiksi. Puolivälissä puomia muistin, että sehän piti viedä kainalossa pois. Tänks te loort, se pysähty.

Vappuna kisataan taas - voitosta!

Alla kooste juoksaritreenistä, kun kisavideoita ei ole kuvausjoukkojen jättäessä uppoavan laivan ajat sitten, tirskis ja turaus!




2 kommenttia:

  1. Oli pakko nauraa ääneen tota uppoavaa laivaa ;)
    Laitoithan palautetta vessassa olleesta kärpäsestä?

    VastaaPoista
  2. Mä tiesin, että ymmärrät ;-) Niillähän on facessa tuloslistaa ym. Jos sinne :-D

    VastaaPoista