Sivut

13.4.14

Vitonenkin on tulos, kai

Huh heijaa, kivassa keväisessä vesisateessa Kirkkonummella. Se tunne kun vesisateessa "lämpätessä" ja hallissa pomppiessa omaa vuoroa odotellessa. alat kaikesta huolimatta miettimään sohvaa, villasukkia ja "Jälkiä jättämättä" sarjaa varteenotettavana vaihtoehtona viettää vapaa-aikaa. Pohjalla epävarmuus kontakteista. Nyt opettelussa A:lle juoksari ja puomilla pysäytys, ja myös kisatilanteessa. A:n ajattelin mennä radoilla varmistellen, puomin pysäyttää ja virheestä ulos. Keinulla pyrkimys estää lentokeinu ja kiinnittää huomio takatassuihin, kun ne ovat keinulla alasmenossa niin kaikki ok.

Videoilta paljastuu karu tilanne lähdöissä. Koira on umpikiero. Kun katson eteenpäin tää tekee lähtöä ja siirtyy eteenpäin. Mun katsoessa koiraa, se pistää perseen kenttään. Ja mä fiilistelin tyytyväisenä onnistuneita lähtöjä. A:t mentiin juosten läpi. Keinut oli ok ja puomilla odotti rata-käskyä. Aika outoo, pelottavaa ja huolestuttavaa. Olin varma, että pääsisin ainakin kerran näyttään kaapin paikan...

Ekalla radalla hylly tuli jo alkumetreillä. Ansa katse kävi jo kepeillä, sen linja oli suoraan sinne. Veikkaan mun takaleikkaukseen siirtymisen vieneen sen huomion viressä olevaan putkeen ja tekeekin sinne terävän mutkan. Keppien jälkeisellä hypyllä olis kannattanut tehdä liikkuva valssi, toi putki oli niin imevästi tuossa. Toiseksi viimeisestä putkesta tulikin reipaasti ulos ja itse sunnuntailenkkeilin, tuloksena pieni törmays. 

Tokalla radalla mun inhokki pakkovalssi alkuun ja vielä tuolta tympeämmältä puolelta. Selvisin hengissä...  Putkien jälkeen valssi, jonka harvinaista kyllä aloitin liian aikaisin. Tuo vastakkaisen käden käyttö siinä on vielä hakusessa. Muurin jälkeen avaruuteen oli kadonnut mun vedenpitävä suunnitelma. Ansa otti vauhtia putken kautta. Ulkokentällä nyt testattava tuon kohdan tekeminen. Lopun niistosokkari meni juuri kuten pelkäsin. Pitäis malttaa odottaa kaveri mukaan.

Vika rata oli niin meidän. Kepit pelotti jo etukäteen. sellanen vienti, että helposti ryssin tuollaiset (no mitäpä en...). Tuomarille mainitsin asiasta rataan tutustuessa, tämä vaan hihitteli. Mutta mepäs selvittiin. Tuo kielto tuli kohdasta, jossa muistutin itseäni rataantutustumisessa. Myös tuo este!!! Ja radalla näin vain putken. Hieno puomi, mä maltoin fiilistellä ja kehua. 

Kaikesta huolimatta hyvä fiilis. Treenit jatkuu ja elämä siinä ohessa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti