Sivut

23.4.12

Remppaa ja treeniä


Jihuu, pitkällisen jankkaamisen jälkeen eteisremppa on aloitettu. Ikeassa meni aamupäivä hakiessa eteiseen kaappia lisukkeineen. Purkuhommat aloitettu, vanha kaappi jo purettu pois ja parketista puolet. Hiukka remppaajan hymy hyytyi, kun muutaman kerran kyselin, milloin olis jo valmista. Katsoin viisaammaksi häipyä hallille. Duunasin ensin uunimakkarat pöytään.

6 kommenttia:

 1. Hyvä kun maltoit ottaa askeleen taaksepäin keppitreeneissä!
  Remppaa voitkin sitten ruoskia senkin edestä eteenpäin ;-)

  Tää sun blogi on kyllä kivaa luettavaa, kun hauskan tekstin lisäksi vielä paljon kuvia ja videoitakin, tätä lisää!

  VastaaPoista
 2. Samista tuossa tekstissä ei ollut mitään hauskaa... Kepeillä haluan sen pomppimisen etutassuja vahvasti käyttäen pois, sillä tavalla ei riittävää vauhtia kepeillä saa. Täytyy vahvistaa tuota melovaa tyyliä vinokepeillä pikkuhiljaa keppejä suoristaen. Saa nähdä riittääkö mun kärsivällisyys ;-)Näitä videoita on tulossa lisää, omissa treeneissä katson paussien aikana omaa tekemistä. Kuten saksalaisessa aluksi jään turhia varmistamaan Ansan tulemista, kun olis mentävä jo alta pois. Se osaa kyllä :-)

  VastaaPoista
 3. Kai toit Ikeasta myös hiiriä. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70145472/ Kaikki sheltit rakastaa niitä! Ainakin Stella. Talven aikana on raahannut kaikki pihalle ja "raadot" paljastui kun lumet suli. Me tarvittais uusia! Hyvä syy käväistä Ikeassa...

  VastaaPoista
 4. En muistanut lapsiani enkä koiriani Ikean hyllyjen väleissä, Samikin meinas unohtua. Mutta sillä oli autonavaimet... Peräkärryn kanssa en ole ajanut, vielä ;-)

  VastaaPoista
 5. Oletko tarkistanut ostoksesi, ettei käynyt kuten sisk... yhdelle tuntemalleni henkilölle? Innoissaan Ikeasta osti korihässäköitä vaatekaappiin. Kaks jäljellä ja se tartti just kaks. Äkkiä kärryyn, ennen kuin muut kerkiää. Nyt mul... sillä on kaksi pyykkipussitelinettä ilman pyykkipusseja ja ei yhtään koritelinettä. Ja montako sataa kilsaa lähimpään Ikeaan olikaan?

  Remppaintoa! Ja kuvia odotellessa.

  P.s. Lahja oli enemmän kuin mieluinen.

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kelpas :-)

  Pian nähdään tuliko kaikkea mukaan. Tai ei ihan niin pian, mä osaa hahmottaa valmistelevan työn määrää. Kaikki se häärääminen ennen kuin mitään näkyvää on esillä. Kykenen vaan huokailemaan ja kinuamaan canal+total pakettia. Siis meillä ei näy tulevat mm-kisat!!! TV-lupa on hanurista ja syvältä. Vaadin rahat takas ...atana!

  VastaaPoista