Sivut

3.4.12

Kisavalmisteluja osa3

Räpsyttimet

Kaikki mahdollinen alkaa olla tehty menestyksen eteen ;-) Ommeltava vielä Sannan esittelemät kontaktihousut. Jos nekään ei auta, räpsyttelen epätoivoisesti tuomarille, jotta sulkisi silmänsä virheiltä. Pari kyyneltäkin varmasti irtoaa...

9 kommenttia:

 1. Teidän maailmanvalloitusta ei estä enää MIKÄÄN!
  :D

  VastaaPoista
 2. Valmiina keräämään palkinnot, maineen sekä kunnian ;-)

  VastaaPoista
 3. Onko näissä jotku ekstratuuhentimet? Irtolisäkkeet? Vai ihan luonnonkamaa? Siinä tapauksessa oot kyllä varastanut munkin ripset. Nii.

  VastaaPoista
 4. Niissä on pidennykset, 11mm, mun tapauksessa ne myös tuuhentaa... Toiveissa pysyä kuukauden, sitten huolto. Tiedä kehtaanko enää mennä. Noita laitettaessa hätkähdin useasti kummalliseen ääneen, tiedäthän sen kurkkuäänen kun alkaa makeasti kuorsata =o)

  VastaaPoista
 5. :D Tein saman kosmetologilla. Onneksi olimme silloin Virossa ja tuskin samalle menen ihan lähiaikoina. Toisaalta sä maksat, niin joutavat kuuntelemaan kuorsausta! Oliko muuten kallista?

  VastaaPoista
 6. 78€ ja huolto 50€ noin. Lapset syövät puuroa, jotta äiti saa räpsyttimet. Kun tukankasvatusoperaati edennyt kivasti ja kampaajalla ei tartte käydä niin usein piti keksiä uusi kohde...

  VastaaPoista
 7. Mäkin meinaan aina nukahtaa kun oon ripsien huollossa...hitusen noloa ;) Epiksiinkö ootte tekin menossa starttaamaan? Meilläkin on samaisena päivänä aikomus mennä Lempäälään...

  VastaaPoista
 8. Aamulla herätessä tarkistan ensimmäisenä tyynyn, ettei räpsyttimet ole varisseet yöllä :-) Tarkoitus olis startata Karjaalla ekoissa epiksissä, ihan möllirataa kokeillaan. Turhaa vielä kokeilla keppejä kilpailevien puolella. Harjoitellaan ne ensin rauhassa valmiiksi. Onnea teidän kisoihin!

  VastaaPoista
 9. Mölleihin mekin. Lähinna testaamaan että miten Milou ylipäätään reagoi vieraaseen paikkaan, erilaiseen alustaan, muihin koiriin, hälinään yms. Tsemppiä kisoihin :)

  VastaaPoista