Sivut

9.3.14

Maksimisyke 184

ja silti tuloksena kolme hyllyä. Luvut taitaa johtua enemmän turhaumasta...

Koska bloggeri kiukuttelee niin video tuo valkoinen alue tekstin välissä Video   Jos luet jo tätä menit videon ohi . Videot (kasvattaja siis vaivautui paikalle) leikkasin sekoiluihin ja onnistumisiin. Sekoilua on kyllä enemmän. Arppa (Nonnihin ohjaaja) analysoi raastavasti radat, joiden perusteella muutama juttu listalle:


  • ohjaa
  • kerro koiralle ajoissa 
  • hyllyn ollessa varma treenaa kontakteja

Ekassa lähdössä ansa meinas varastaa, ihme kyllä uskoi ja istui alas. Jäin kyllä jälkikäteen miettimään kannattiko. Alkaako taas varastelurumba? Tokassa lähdössä ei meinannut ensin tulla, outoa.  Vika startti meni ohjekirjan mukaan.

FI AVA-HYL


Tää hyllyttäminen alkaa pikkuhiljaa syödä motivaatiota ja toisaalta helpottaa, kun tietää mitä on tulossa. Muistan kun opiskelemaan hakiessa psykologisessa testissä haastattelija kysyi, että saanko aina kaiken haluamani. 19 -vuotiaan itsevarmuudella ja elämänkokemuksella vastasin rehellisesti "kyllä". Tyypin ilme ja hetken hiljaisuus laittoi minut lisäämään, että joskus voi joutua tekemään töitä haluamansa asian eteen. Painotin sanaa joskus. Olisko nyt se hetki?

2 kommenttia:

  1. No mut olihan siellä onnistuneitakin kohtia vaikka kuinka! :)

    VastaaPoista
  2. Muttei tarpeeksi. No syyllinen löytyy läheltä ja tahkoaminen jatkuu :-)

    VastaaPoista