Sivut

26.3.12

Koti tokoilua

Jos joku olis reilu vuosi sitten ehdottanut, että kuvaa joskus tokoilua ja laita esim blogiin... Tuskin olisi edes vaivautunut vastaamaan. Ja kas tässä sitä ollaan :-) Takana monen minuutin kotitokoilutreenit


Paavon toilailuista laitettava vielä. Oli ollut kamullaan koulun jälkeen ja kivaa oli ollut, kertoi tullessaan puolijuoksua kotiin hyvissä ajoin ennen ruokaa (poikkeuksellista, tavallisesti saa anella kotiin). Kamun äidin tullessa töistä kotiin, oli lapsukaiset hävinneet maisemista liukkaasti. Kamun äiti viestitti seuraavaa vahinkoa tapahtuneen: kaikki kolme ovea auki, saunan lauteet ja lattia märkiä (sauna kuitenkin kylmä), taulu laseineen rikkia lattialla, kannullinen mehua keittiön lattialle kaatuneena, kaikki sisä- ja ulkolelut levitettyinä. Lieventävänä seikkana pojat olivat jättäneet seuraavan sisältöisen lapun keittiön pöydälle: "Anteeki. t Elias ja Paavo". Nyt on jäljet siivottu ja anteeksi kukkien kera pyydetty. Paavo oli vienyt kukat ovelle ja huhuili anteeksipyynnön pensaasta.

2 kommenttia:

  1. Paavo! <3 On siinä kamun äiti miettinyt, että itkiskö vai nauraisko. Plussat: anteeksi oli pyydetty jo etukäteen, mukavaa oli ollut ja sauna oli onneksi kylmä, etteivät sitä olleet lämmitelleet.

    VastaaPoista
  2. Äiti oli ensin itkenyt ja sitten nauranut. Sääntöjä vähän nyt tarkistettu... Samihan vietti vapaapäivää kotona, joten täällä olis voinut leikkiä ihan rauhassa. Joka ei välttämättä niin kivaa. Kamun äitiä yritin lohduttaa, että Lassi 12v saa vieläkin kysyä lupaa kavereiden sisääntulemiselle, jos ei olla kotona. Ongelmana tuon ikäisillä kaappien syöminen tyhjäksi ja pahalle haiseminen ;-)

    VastaaPoista