Sivut

10.3.12

Investointeja

Taas tuli tehtyä pari sijoitusta. Piskit saavat uudet ruokakupit. Vanhojen metallisten kuppien muovirenkulat ovat kuluneet ja metallikuppien kirskuna laattalattialla on ärsyttävää... Tämä siis Miinalle ja tämä Ansalle

Myös omaan mielenrauhaan satsasin. Jatkossa meillä on täydellisiä vaatepinoja  kaapeissa. Huraa Japanilaiset :-)))) Vieläkun keksivät jonkin härpäkkeen, jolla perheen miesväki voisi ottaa vaatteensa kaapista sotkematta mun systeemejä, sitä odotellessa.

Kennelliitto lähetti dysplasialausunnnon. Ansan lonkat on nyt virallisesti A/A ja kyynärät 0/0.

6 kommenttia:

  1. Onnea vielä hienoista terveystuloksista!

    Aika mielenkiintoinen tuo mullistava viikkaushärpäke. Viikon tässä kaappeja siivoilleena jo innostuin. Teeppäs ohjevideo täydellisiin vaatepinoihin kun ei ihan heti aukene blondille tuo systeemin erinomaisuus...

    VastaaPoista
  2. Vaatteiden viikkausvideo kehiin ja heti. Ja myös kuvat kaapissa olevista viikkauksista ennen ja vaikkapa viikon miesväen käytön jälkeen. Meillä ainakin ero on hurja.

    Onnittelut terveystuloksista!

    VastaaPoista
  3. Heti kun paketti tulee :-)

    VastaaPoista
  4. Näinhän ne miehiset vaatteet viikkantuu
    http://www.youtube.com/watch?v=b5AWQ5aBjgE

    Ainakin teoriassa, tosielämässä ei aina suju ihan noin. Ilmoita heti jos löydät jonkun yhtä mullistavan keksinnön kauluspaitojen silittämiseen.

    VastaaPoista
  5. Tilaamani viikkauslaite tuottaa yhtä säntillisiä kasoja kun videossa :-) Ilmeisesti Sanna ei ole tuo mullistava keksintö kauluspaitojen silittämiseen... Pidän silmäni auki sen suhteen.

    VastaaPoista
  6. Tää on kyllä mun mielestä ihan huippu viikkausvideo! Täytyypä laittaa linkki myös puolisolle, että osaa jatkossa viikata mun pikkarit oikein laatikkoon :)

    http://www.youtube.com/watch?v=wu6xSxTLAcw&feature=endscreen&NR=1

    VastaaPoista