Sivut

1.8.11

Valsseja ja yrttejä Suomen kesässä


Samaa ratapohjaa surutta molemmille, sillä erotuksella, että Miina saa tehdä kontaktiesteitäkin. Mirva ohjeistamana nyt ohjurit Miinan kanssa aktiivisessa käytössä, jotta saatais lihasmuistiin meneminen alasasti.


Ansan kanssa sitten tahkottiin urakalla. Oma vika, kun en ymmärtänyt palkan oikeaa sijoittamista. Namikupin laitoin alussa kahden esteen päähän ja se oli tarjolla valssin jälkeen. Siinä vaiheessa onnistuminen oli taattu. Kolmen esteen suoran ja valssilla neljännelle kuppi ei toiminutkaan. Ansa teki oikopolkuja makupalan luokse ja erään tunteet alkoi jo kiitettävästi kuumua :-/ Pienen paussin jälkeen tehtiin ilman alustaa ja palkkasin kädestä, joka houkutteli paremmin seuraamaan haparoivaa ohjausta.  Kyl omat aivonystyrät on kovilla, kun miettii mistä epäonnistumiset johtuu.

Yrtti-innostus on laantunut...


"Sipi on valetta"
Yrttien nuupahtaminen ei ole Ansan syytä, kai..

4 kommenttia:

  1. Kiva kun laitat videoita tänne! Hauska seurata Ansan treenejä ja kehitystä näin "sähköisesti" :)

    ps. oot sä kyllä aika viherpeukalo! Naapurin rouvat kateellisia?

    VastaaPoista
  2. Toiveissa on, että oppis niistä itsekin jotain ;-) Harmi, ettei tullut kuvattua eilisä treenejä. Ratatreeneissä Miina voitti "hurjalla" ajalla 35s. Hylky siitä, että panta unohtui. Kamut armahtivat ja rahapalkat tuli meille B-) Ansa kipitti pieniä pätkiä ja kivalla vauhdilla ja uusi kuviokin opittiin. Se on niin upee!

    VastaaPoista
  3. Etikkavedellä ei kasvateta vain koiria vaan myös yrttejä? ;)

    VastaaPoista
  4. Naapurit katsovat kadehtien kaikkea kasvattamaani ;-)

    VastaaPoista