Sivut

14.5.11

Vihdoin LUVA

Hilpaistiin Vihtiin kisaamaan kaksi starttia. Toisesta tuo LUVA nro2, sijoitus 3 ja toisesta tuttuakin tutumpi HYL. Kepit oli hitaat, kahdessa kohtaa ohjaajan piti muistella miten rata jatkui. Päivästä opin, että kun aikansa hakkaa päätä seinään onnistuu :-) Hassun jutun huomasin kilpailukirjasta, tuomarin varmennus puuttuu... Laittelin Hiiden Haukuille kyselyä, jos sen allekirjoituksen kuitenkin vielä sais. Tulos oli kyllä merkattu ja LUVA-merkintä.

Loppuilta ei sitten ihan putkeen mennytkään. Iltakäpöttelyllä mentiin erään talon (Kappelisatamantien ja Riilahdenkadun kulmassa keltainen talo) ohi ja kaksi rakkia kävi Miina ja Ansan kimppuun. Toinen hyppäsi kanaverkkoaidan yli ja toinen tuli avonaisesta portista. Jos voi sanoa, että onneksi eniten kyytiä sai Miina. Onneksi spanielilla sen verran järkeä, että yritti luikkia pois alta. Muutaman kerran salomonin goretex kenkää iskeytyi rakin kylkeen, toinen niistä uskoi puhetta. Onneksi selvittiin pienin naarmuin. Rimpautin 112:n , rohkeus ei riittänyt yrittää koirien ohi ovelle, vaikka portilla kyltti: älä koirista välitä, varo emäntää . Aikoivat lähettää auton tarkistamaan tilannetta (terkut vaan talon asukkaille).  Huomenna onneksi pentukurssin jatko, samalla tulee testattua miten Ansa reagoi tuon kokemuksen jälkeen muihin koiriin. Miinan kanssa luotan siihen, että sen pää ja iän tuoma kokemus pitää sen edelleen sosiaalisten ja tervepäisten koirien kastissa.

Jes alla vastaus allekirjoituksen puuttumiseen:

"Hei Kirsi,
Kyllä tuolla on merkitystä. Olemme todella pahoillamme tästä virheestä!
Nyt tehdään niin, että me lähetämme sinulle alkuperäisen pöytäkirjan tuosta kilpailusta mihin on myös merkittynä LUVA. Kun menet seuraavan kerran kilpailuihin, ota tuo pöytäkirja mukaan ja pyydä tuomaria varmentamaan tämä LUVA kilpailukirjaan.
Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa sinulle!

Kerro vielä osoite mihin tuon pöytäkirjan pistän?
Yst. terveisin,
Krista Leino"


Todellakaan haittaa, pääasia, että enää yksi puuttuu :-)

5 kommenttia:

  1. Paljon Onnea hienosta tuloksesta! kyl se kolmaskin sieltä tulee :) Mutta voi että kun pistää vihaksi tuollaiset irtokoirat...miks ihmisten täytyy pitää koiria irti pihallaan, jos ne ei pysy siellä. Toivottavasti tosiaan saivat ikäviä vieraita sinä päivänä.

    VastaaPoista
  2. Jee, onnea Luvasta :D Näköjään Iiriksen Nemon kasvattaja vastannut sulle ;)

    Seuraavan kerran jos joku varsinkin Ansan päälle käy, niin Nummelassa kuuluu auton käynnistysääni ja vihainen kasvistäti tulee apujoukkoineen antamaan moisille rakeille kyytiä!!!

    VastaaPoista
  3. Pienet on piirit :-) Molemmat koiruudet testattu eilen, ei jäänyt traumoja. Suhtautuivat uusiin koiriin ja ihmisiin entiseen malliin.

    VastaaPoista
  4. Onnea vielä LUVAsta! Ihan samassa paikassa oon kuule saanut sydämentykytyksiä Stellan ja Fridan kanssa kävellessä! Pari kertaa on nuo rakit hyökkineet siinä aidalla ja hiukan on kylmännyt. Katoin kyllä että aika korkee on aita mutta ei se aina näköjään auta...

    VastaaPoista
  5. Onnittelut LUVA:sta!! tulee vähän myöhässä mutta parempi nyt kuin ei milloinkaan ;) On ollut vähän kiireitä.

    VastaaPoista