Sivut

16.5.11

Ihan vahingossa

Käytiin tuossa "kivan" työpäivän päätteeksi kävelyllä ja kentällä treenailemassa Miina kanssa kontakteja ja vinokeppejä. Silmiin pisti, ettei pahemmin hidastellut... Kisahermot... Ansan kanssa kolmen esteen suoraa nokka eteen osoittaen. Kyl se niin upeesti kirmaa. Kerätessä kimpsuja ja kampsuja huomasin syrjäsilmällä kienun liikkuvan... Ansahan se siellä, olin kyllä seisonut hihnan päällä, mutta keinulla seisoi Ansa hihnan kanssa. Pikkuisen ehdin hidastaa keinun alastulo rymähdystä ja kimitin "kipee". Mistä ihmeestä sekin käsky tupsahti? Palkkasin repusta pilkistävällä karvareihkalla tai sillä, mitä siitä on eilisen pentukurssin jäljiltä enää jäljellä. Mitäs tekee Ansa - kipee uudelleen. Pitänee alkaa varata treeniaikaa tuplasti, aikaa kuluu esteiden suojaamiseen.

3 kommenttia:

  1. Ansa meinaa että vauva-agility riittänee, on aika siirtyä isompiin koitoksiin.

    VastaaPoista
  2. Tänään pääsi KILPAILEVIEN treeneihin (aikuisia koiria vain kaksi tänään, ei liity mitenkään asiaan). Teki U-putken itsenäisesti! Agneta pelkäsi, että menee sinne vahingossa ja voi pelästyä. Just, meidän Ansako :-DDD

    VastaaPoista
  3. Ansa ei nyt ehkä ikinä pääse yli siitä järkytyksestä, että joutui u-putkeen. Kurjaa. Hyvä agilitykoiran alku on nyt pilalla.

    VastaaPoista