Sivut

7.2.11

"Söpöilyä"



Kyl nää päivät pennun kanssa menee vauhdilla, hyvä kun perässä pysyy... Yritin viikonloppuna saada edustavia kuvia molemmista ja homma todettiin täydeksi kaaokseksi. Paavon toimiessa kuvausassistenttina saatiin kuvaan yleensä yksi koira joltain kantilta. Loppupeleissä koirista saa kuvia niiden riehuessa, uteliaana nenä kiinni linssissä tai unessa/unen partaalla. Kuvaavaa on, että perheen miesväki nimittää Ansaa Pilvimarjan Todelliseksi Skitsoksi ;-)

Ansan rokotukset on ensiviikolla. Madotus on sikahelppoa tän yksilön kohdalla, ekat sentit Canexia gotlerin sisään ja hyvin maistui. Lasten mielestä heidän makkaraa ei syötetä piskeilla ja Ansa nuoli loput sormista. Käy mielessä, että onko ahneella paskainen loppu, kuten vanha sananlasku tietää.

Ostin Miinallekin Nutrolin ravintoöljyä. Jossain mainostekstissä luvattiin sen lisäävän älyllisiä ominaisuuksia (omaa luovaa tulkintaa). Tän luulis auttavan seuraavissa kisoissa parin viikon kuluttua Masalassa. Ottaisko huikat itsekin???

Matkan varrella on herännyt epäilys, että Ansa on lievästi neuroottinen. Sehän on pystynyt/halunnut pissata vain pihan lähettyville (viisaasti kaupungin puolelle). Huvittavan näköistä kun nähnyt, että hätä on... Lyhyillä kovillaan kiitänyt vakkaripaikalle (toisaalta itsekin pumpissa haluan takariviin, salin vasemmalle puolelle, koska se puoli peilistä hoikentaa). Tänään käytiin tapaamassa Tanja ja Iidaa (jälkimmäinen on koira), jossa avauduin neuroosista. Eikös Ansa, ihan pottuillessaan, pois lähtiessä pissannut Tanjan tilusten reunalle. Se siitä neuroosista ;-)

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Masalassa nähdään ja Ansa sitten mukaan! Voi äiti vähän näyttää että miten siellä radalla kuuluu/ei kuulu mennä ;)
    Olen siis ilmottanut Kiran sinne ja taitaa olla yks Pilvimarjalainen tulossa kisaamaan Mikkelistä asti, että pienimuotoinen sukulaistapaaminen pistetään pystyyn!

    VastaaPoista
  2. Loistavaa, mulla on siis Ansavahti, ettei reppana tule häkin läpi kisan aikana ;-)

    VastaaPoista