Sivut

13.3.16

Vaatimattomuus kaunistaa...

... mutta mulla ei ole siihen tarvetta. Ainakaan eilisen nollavoiton jälkeen. Mutta joo, tammiskuussa loppui meidän taukoilu. Sen jälkeen on kisattu ja treenattu, Ansasta on tullut myös hyppyvalio ja sm- karsintanollat on kasassa. Maajoukkuekarsintaa varten ois nollavoittoja vaikka muille jakaa, toinen tuplanolla puuttuu. Onneksi kisasuorituksiin on mahtunut myös häröilyä ja sinkoilua, ei pääse ihan tuudittautumaan lajin helppouteen. 

Eilen kirmailtiin Lohjalla Petteri Kermisen radoilla. Tyyppi rakentaa mielestäni moterneja ratoja, vauhdikkaita ei mitään pikkusievää pyöritystä, muttei myöskään mitään helppoja. Aika helposti saa mukaansa hyllyn tai pari. Kontaktivirheistä ei turhaan nipotella ;-)

Vika radalla jo kakkosesteen jälkeen olin hetken pihalla, mielikuva oli, että kepeille mennään. Onneksi muistin, että se oli edellisellä radalla ja nyt se on joku muu. Nopea vilkuilu ympärille ja huomasin numerokyltin, jossa komeili numero 3 - siis sinne. Onneksi Ansa oli mutkaputkessa niin ei ehtinyt sinkoilla minnekään. Puominkälkeen hypyn kautta putkeen. Vaikka yritin peittää väärää putkensuuta ahterillani niin sheltti oli jo päättänyt mennä sinne. Molempien luonnetta kuvaa, ettei kumpikaan halunnut väistää. Loppuradalle päätin tehdä suunnitelman b mukaisesti. Antaa sen ottaa reilusti etumatkaa keinulle ja testata miten oppi on mennyt perille sen suorittamisesta. Niin nappikeinu kun olla ja voi. Täysiä keinun päähän, pamauksen odottelu ja matka jatkuu. Siinä mielessäni tuulettelin ja takaleikkauksen ajotus meni sinne päin ja Ansa tulkitsi radan jatkuvan eri suuntaan. Tyytyväinen tuosta lopusta. Ennen ois Ansa suorittanut A:n jälkeen näkyvät hypyt ja mä olisin blogitekstissä kehunut piskini irtoavuutta. Nyt pörhistelen sen olevan kuulolla ja kykenevän myös tiukkoihin niistoihin. Linkki kasvattajan kuvaamaan  video tässä.

Toisella radalla myös hyllylinjaa. Video siitä tässä näin. Siinä renkaan jälkeen ois pitänyt hypätä hyppy takaa. Kunnon törkkäsy ois voinut auttaa, juoksukisa ei ole meillä ratkasu. Yks este jäi jopa suorittamatta.

Eka hypäri sentään voitettiin. Taakse jäi mm Erkon Jade. Esso teki nopeamman ajan, tais tiputtaa riman. Vajaan sekunnin ero ois voinut olla otettavissa kiinni parissa käännöksessä.  Todistusaineisto videon muodossa tässä. Jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä mun videota on suttua youtuben kautta pyöritettynä, toisin kun kasvattajan. Se on tässä tunnustettava paremmaksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti