Sivut

22.11.15

Tajuutkos kuinka upee koira sulla on?

KYLLÄ! Se menee lujaa eikä välitä pikkutekijöistä, se rakastaa agilityliitoa ja kisapaikkoja. Kotona on ihmisen paras kaveri! Tuon kysymyksen esitti kisapaikalla ihanainen kanssakisaaja ja pisti miettimään asioita, vastaus kyllä oli selvä heti.

Itse kisat meni TSAU:lla normisettiä. Ekalla radalla vitonen, kepeiltä. Omat koordinaatit oli himpun myöhässä ja hätäilin liikaa, joka sinkoutti Ansan pois kepeiltä. Plussaa hyvästä puomista ja hallitusta keinusta.

Tokaradalla testasin keinua, jäin taakse ajatellen sen hillitsevän menoa. Ei hillinnyt... Ei onneksi ehtinyt suorittaa palkkioesteitä ja koira kainaloon ja tuomarin moikkaus. Hymyillen totesin ettei ihan täyttänyt kriteerejä tuo keinu. Mua ja tuomaria nauratti, Ansaa ei.

Vika hypäri oli kinky. Sain alkuun onnistuneen ihmisnuolen. Radan vaikeimman kohdan ekan (helpon viennin) esteen unohdin ohjata ja hyllytettiin. Huippua oli ohjata kahden putken välinen hyppysuora. Tartti vain lähettää koiruus eteen ja hölkytellä kentän reunamille odottaan milloin Ansa saa ne suoritettua ja tarttee taas ohjata. Meidän vuoron kuulutus oli ihana. Meni suurinpiirtein näin: Ihana kaksikko, jota ei haittaa parit ylimääräiset mutkat vaan lujaa mennään. No haittaa se vähän, mutta eipä sitä radalla ehdi harmitella.

Kisojen jälkeen nopee pyrähdys Myllyyn. Ajattelin nopsaan kiertää ostoskeskuksen hakien jostain muualta kuin Citymarketista tai Prismasta bikinit. Liikkeitä piisas, valikoimatkin oli parhaimmillaan... Mitään ei löytynyt, ainakaan sellaista mitä päällään vois pitää muualla kuin sovituskopissa. Pyörähdin lopussa Prismaan hakeen jotain purtavaa. Ja hups, kassalla maksoin myös bikinit. Prisman valmistajat ymmärtää täti-ihmisten kriteerit bikinien suhteen... Mukaan tarttui myös Maraboun suklaalevy. Varotuksista huolimatta valitsin uutuuden. Varottajan mukaan ei voi montaa palaa syödä, suolan maku on liian pistävä. Ja höpsis, koko levy meni hetkessä. Ens kerralla bikinejä ei etsitä vieläkään xs-koosta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti