Sivut

10.5.15

Tehtiin Ahoset

Eilen kisattiin Espoossa. Taas uus aluevaltaus ja hengissä ollaan. Muutaman kerran meinasin unohtaa, että joissain kylissä on liikennevaloja ja liikenneympyröitä, joissa saattaa ajella muitakin autoja ja olis kätevää muistaa kenen piti väistää vai oliko matkan varrella kaks tunnistamaani liikennemerkkiä (kolmio ja stop). 

Ekana koetettiin Anne Saviojan hyppäriä. Pitkästä aikaa tehtiin nolla, pari kaarrosta meni pitkäksi. Mutta muuten ihan kivaa tekemistä. Radalla ei pahemmin ollut rallattelukohtia. Ajaksi kellottu 31,60s, etenemä 4,53m/s,  -7,40s alle ihanne ajan ja sija 4 (ketuttaa). 

Tokalla radalla palattiin normiin kisatulokseen, hylätty. Ansasta putket on sen verran kivoja, että sen voi tehdä kahdesti yhden hinnalla. Erityisen tyytyväinen olen A:n tyyliin. meni hienosti juosten alas asti ja kesti mun sivuttaisliikkeen. Hyvillä opeilla on päästy tähän. Projekti kannatti :-)



Vika rata oli ihan jee! Ei kuulemma kaunista katsottavaa, mutta toimi. Aijaksi saatiin 37,35s, etenemä  4,36m/s, -9,65s alle ihanneajan ja sija 1. Radalla sain tehtyä päällejuoksun, pakkovalssin keinun päätteeksi putkeen viennissä, loppuun kaks valssia ja yhden takaakierto-valssi hässäkän. Mun yks uus lempparimuuvi.

Palkintojen jako



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti