Sivut

15.9.13

Pantterin paluu

Viimeksi aksakisojen huonon menestykseen analysoin johtuneen pantterirannekkeen jättämisestä kotiin. Tänään kisailtiin ekaa kertaa TOKO:ssa ja pantteri oli taas mukana. Ja vot, tulos parani. Tuloksena ALO1 ja sija 2, saatiin myös kennelkerhon kiertopalkinto (paras Hankolainen osallistuja tai jotain sinne päin). Pokaali on iso ja kiiltävä B-) Sehän meidät herätti keväällä Jeaneten tokotreeneissä, kun Jeanette mainitsi kiertopalkinnosta...

Luoksepäästävyys 7. Kaikista ei Ansakaan tykkää heti. Varsinkaan, jos vieras on iso mies. No otti askeleen takas, mutta antoi koskea. Meni paremmin kuin pelkäsin.

Paikalla makaaminen 10. Saatiin tämä uusia lopussa. Toinen rivissä maannut koira tuijotti lähes kaks minuuttia, jonka Ansa sieti hyvin. Sitten tuo päätti lähteä liikkeelle, onneksi välissä oli chihuahua. Mallikkaasti rähis takas... Rauhassa Ansa odotti vapautuskäskyä ja edelleen tuo toinen otus vaani lähettyvillä ja päädyin nappaamaan omani syliin.

Seuraaminen kytkettynä 9. En olis ikinä uskonut, mehän ei osata mennä hihnassa. Ollaan sitä hirveesti reenattu ;-)

Seuraaminen taluttimetta 8,5. No väljäähän se oli, mutta ei tarttenut houkutella ;-) Käännökset liian laajoja. Mulla oli muistisääntönä, että vasen on kello ja oikea on korut. Ei erehdytty suunnasta kertaakaan. Liikkeen pysähtyessä istui aina, mutta vikassa viivettä ja asento tosi vino.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10.  No osattiin ihan sairaan hyvin.

Luoksetulo 8. Unohdin sanoa paikka, tuli sitten koira mukaan... Palautin ja loppu meni ihan kivasti, perusasento vino.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10. Taas osattiin TOSI hyvin.

Estehyppy 8. Vähän laiska, keskitty eniten esteen nuuskimiseen. Ja jotain muutakin saattoi mennä pieleen, en vaan muista mitä.

Kokonaisvaikutus 6. Tuomari (Ralf Björklund) kritisoi "rankasti" haukkumista, vaikka muutoin oli kivaa tekemistä. Liikkeiden aikana oli hiljaa, mutta kehuessa haukku. Täytyy reenata siten, että tehdään pidempiä sessioita ja palkkaus alueen ulkopuolella. Tää on plääni! Huono arvosana saa mut kenties tekeen asialle jotain...

Psyykkausta

Paikallaan makuu

Kaikki kunnossa hässäkän jälkeen

Seuraaminen

Luoksetulo

Palkintoja

Tavote saavutettu

Kaikki kuvat Kevät Aalto-Heinonen

8 kommenttia:

 1. Päätelmä: Pantteria ei voi jättää pois. Missään nimessä.

  Hieno poseeraus Ansalla lopussa. Taitaa tykätä palkinnoista.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin meni :) Ja voin vaan vinkkinä sanoa että jos Ralf antaa 10 jostakin niin se on ihan taatusti mennyt tosi, tosi hyvin ;) Kai shelteillä on omat toko-mestaruuskisat? ;)

  VastaaPoista
 3. Näin olen vähän kuullut :-) Siks niiden parin kympin arvostus on korkealla. Ralfille terkut, että ens kerralla haukunta on vähemmän :-) Ansa innostuu kehuista "liikaa". Täytyy siedättää se kestämään ilman "palkkausta" pidempään tai kokeillaa riittääkö hiljaa kuiskattu kehu.

  Katri: Me molemmat tykätään palkinnoista, mitä isompi sen parempi.

  VastaaPoista
 4. En ois uskonut tätä päivää näkeväni sen jälkeen kun sen rimpsumekkotreenivideon laitoit ;-)

  Huomasin ettei tässä mainittu kasvattajan osuutta hyvin menneeseen kokeeseen (äitiyslomalla tehdyt treenit) vai tuleeko kiitokset vasta ylemmissä luokissa, kun uhosin opettavani EVL:n liikkeet pentujen hoidon lomassa?

  No ei vainen, mahtavaa, upee suoritus! :D

  VastaaPoista
 5. Mietin pitkään, miten blogitekstissä huomioisin kasvattajan. Mutten keksinyt mitään asiallista hunkseista ;-)

  Makeeta, kun on koiran josta on moneksi. Ekat jälkitreenit takana (en malttanut oottaa sen juoksua). Mikä tuuri, että Ansan sain.

  Uusia kisoja on katseltu, 6.12 olis Lohjalla. Ehtis reenatakin...

  VastaaPoista
 6. Ah, niin, sattumoisin teidän tähtihetkiin aina kuuluu jotenkin kasvattajan _mitensennytkauniistisanoisi_ kosteat illanvietot ;-)

  VastaaPoista
 7. Meillä ei liikaa noita tähtihetkiä ole, joten voisitko kostuttaa elämääsi enemmän... Vaikka ens perjantaina tai lauantaina, kun kisataan Lohjalla 21.9?

  VastaaPoista
 8. Kestääkö mun maksa? Tai no, mitä nyt en kasvattien takia tekisi. Pieni uhraushan toi ois.

  VastaaPoista