Sivut

18.8.13

Täydellisen radan metsästys

jatkui Lohjalla 17.8 kahdella Henri Luomalan radalla. Aika suoraviivaisia olivat, mutta kaikki ei saaneet nollarataa, ei mekään. Mutta jäi ihan sairaan hyvä mieli. 

Rata A: 42,81s (-4,19), 5vp. Sijotus huima 21., 48 koiran joukossa. Nyt ei ole videota tarjota eikä pitkiä selostuksia. Ansa odotti hienosti starteissa, plussat siitä. Ekan radan rataantutustumisessa muistutin kepeillä, että anna tilaa, ettei mene kakkosväliin. Muistinko kisassa - no en. Ekalla oltiin havaitsevinamme pientä jähmeyttä. Oliko syynä fyssarilla käynti, aamukankeus vai se, etten antanut lämpässä riehua radan vieressä.

Rata B: 33,50s (-4,5), 5vp (kielto). Sijotus 38. Toka radalla puomilla ei tullutkaan alas asti ja kehotin tulemaan alas. Tunnollisena ponnisti ylös ikäänkuin hyppyyn ja rata jatkui. Tehotreeniin laitetaan nyt kontaktit. Aion harrastaa suht nopeita vapautuksia, mutta alas asti on tultava. Eli vahvistetaan 2on2offia. Tokaradalla meno oli vapautuneempaa ja parempaa. Ongelmaksi muodostui pimeä putken suu (mikähän on oikea termi). Tiedostin, että voi aiheuttaa ongelmaa, mutta jos olisin jäänyt saatteleen olis putken jälkeinen elämä tuottanut ongelmia. Pari mutkaa meni "vähän" pitkäksi molemmilla radoilla, mutta vähemmän kuin ennen, jolloin lähes kaikki mutkat on olleet pitkiä.

Kotimatkalla tuttu piipahdus Cittariin. Korit kainaloon ja huikkaus kisaseuralla, että kassalla nähdään. Muumioituneen st paulia tilalle ostin orkidean, sitä ei kuulemma tartte kastella. Kisapaikalta löyty Ansalle uus panta. Pakko ostaa palkinnot itse kun ei niitä vielä muuten saada. Kunhan saadaan nuo vitoset pois niin... Mutta hei, jää teille muille 2. ja 3. sijat :-) On nekin ihan ok.


2 kommenttia:

  1. Mun tietääkseni orkideaakin täytyy hoitaa. Kastella upottamalla. Mutta älä usko mua. Mulla oli muinoin sellainen muumioituneena. Toki se kukki ja toisenkin kerran aloitteli, mutta päätti pudottaa nuppunsa viime metreillä. Jonka jälkeen mulla ei ole kasvista muistikuvaa, ennen kuin huomasin sen muumioituneen.

    Kiva, että jätät mulle ne kakkos- ja kolmossijat. Ihan oikeen niille. Ja asenteesta se ei ainakaan jää kiinni.

    VastaaPoista
  2. Nyt jää pohdittavaksi veiskö heti roskiin vai antasko sille ja itselleen mahdollisuuden :-)

    VastaaPoista