Sivut

22.9.12

Me on paikkamme löydetty!


Se on palkintopallilla, ykkösenä. Tiedättehän siellä hurraa huutojen, onnittelujen ja palkintojen keskellä.

Yö sujui rattoisasti p....a siivotessa. Barffaus ei aina mene putkeen. Omistaja voi arvioida väärin koiriensa rasvan sietokyvyn... Tiesin päivän kuitenkin olevan onnekas jo klo 7.15 Tammisaaren kohdalla väistettyäni tyylikkäästi peuran ja palattuani omalle kaistalle ennen kohtaamista rekan kanssa. Jälkeenpäin kävi mielessä kumpaan kannattaa loppupeleissä törmätä peuraan vai rekkaan...

Lohjalla ilmottauduttiin ja lämmiteltiin, juostiin kun oli niin kylmä. Mietin, että jaksaako enää radalla. Turhaan etsittiin tuttua kuvaustiimiä... Onneksi rohkeus riitti käskyttämään kysyä apua.

Itse kisaradat ovat täynnä jännittäviä tilanteita, dominassi ongelmia lähtötilanteissa, taidokkaita takaleikkauksia, valuvia sulavia valsseja, upeita keppien hakuja, nopeita kontakteja ja voiton riemua. Tulevien voittojen avaimet on tässä:

  • Helly Hansenin kuoripökät
  • Peurat ja rekat
  • Vaihteleva kuvaustiimi
  • Koiraan ja itseensä luottaminen
  • Suunnitelmat A, B ja C
 Ja jep, vaatimattomuus kaunistaa...

7 kommenttia:

  1. Sä oot Kirsi ehkä vaatimattomin ihminen, jonka mä tiedän. Yritän sulta oppia tuota vaatimattomuutta :D

    Hienot radat teitte! Hienot lähetykset kepeille molemmilla radoilla ja kontaktit +++! Ansan eteneminen näyttää hyvältä ja sujuvalta, mutta sinun liikkumisessa ois parannettavaa - ihme himmailua! Juokse nainen! ;)

    Kolme kisaa lisää niin ootte kolmosissa :)

    Mutta entäs se varastelu? Se on kyllä tosi paska homma. Itse onnistuin sen Miinan kanssa ryssimään niin pahasti, että kun sitä olin torunut riittävästi ja poistanut kentältä niin se ei suostunut edes tulemaan sivulle istumaan esteen eteen....

    P.S. Opeta ens kerralla kuvaajille myös zoomin käyttöä, kärpäsekakkoja ei voi arvostella ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on Ansan kanssa sama "ongelma" meno näyttää helpolta. Askelpituus on molemmilla pitkä ja tehokas, joka helposti tulkitaan himmailuksi. Ja pah, toi koskee vaan Ansaa ;-) Mä olen sellanen peruslaiska, arvioin kilpasiskot ja arvelin ton vauhdin riittävän. Tukkakin olis mennyt ihan sekas ja taidokas kisaehostus valunut hien mukana. Mä lupaan hengästyä ja hikoilla SM-karkeloissa tai ainakin viimeistään MM:ssä!

    VastaaPoista
  3. Näitä ei pitäis lukea työaikana, ihmiset ympärillä katsoo mun hirnuntaa kieroon...

    VastaaPoista
  4. Aksailu on Sirppis vakava juttu! Ansa on ottanut askeleen parempaan varastelussa, Salossa toka starttiin lähti vasta käskyllä :-)

    VastaaPoista
  5. Odotan raporttia Miinan jälkikisoista.

    VastaaPoista
  6. No jäljen tekemisen sijaan Miina keskittyi paskomaan lampaan rasvan liika-annostuksen innoittamana. Löydettiin 1/6 palikasta. Treenattu liikaa vain mun jäljen tekemistä... Vanhempani nyt käymässä, joten ohjeistin tekemään pari jälkeä ennen kotiin tuloani. Tottis osuudesta napsittiin kivoja pisteitä, treeneissä käyty viimeksi neljä vuotta sitten. Oltiin neljänsiä (=viimeisiä). Mul onkin tokospanieli, se osas jääviä liikkeitä ym. Tuli puskista =o)

    VastaaPoista
  7. Sun pitänee viedä se tokokisoihin.. toivottavasti saat sitte aikataulutettua tokon ja aksan maajoukkueriennot niin, ettei mee päällekkäin.

    VastaaPoista