Sivut

5.8.12

Parannusta tulostasoon

Piipahdettiin lämpimässä ja kosteassa Kirkkonummen hallissa. LUVA:a tai useampaa ei irronnut, mutta kivaa oli. Videoiden perusteella oltiin sunnuntai ajelulla...

Rata  A oli tehtävissä, mutku... Se putki, olisimpa odottanut sekunnin... Ansa lähti mun liikkeestä putkesta pois. Nuoren koiran kanssa kannattais varmistaa oudossa paikassa, antaa vähän armoa. Ehkä ensi kerralla... Kepeillä annoin tilaa, mutta tuli sieltä pois kesken. Ansan puollustuksena sanottava, että kepit oli osin montussa ja varmasti koirasta tuntui oudolta ja varsinkin näinkin vähäisellä kokemuksella. Makseille kuoppaa korjattiin... 

Rata B meni kivasti, mutku... Ne kepit meni kaks yhden hinnalla bonuksena 5 virhepistettä. Videolta näkee missä kohtaa, kisatilanteessa kysyin Sepolta, kun ihmettelin koira olevan väärällä puolen keppiä. Otettiin uudestaan. Kontaktit oli hienot, mä maltoin. Viimeinen puomi meni treenin piikkiin. Huiskaisin, mutta irtos vasta rata käskyllä. Mun sisällä asuu pieni Jenna Caloander ;-)

Parasta oli palkintoja hakiessa Savikon kommentit: Pienistä arsykkeistä pieniä virheitä, mutta muuten upeaa ja täydellistä menoa. Noilla jaksaa jonkinaikaa. Ainakin Vihdin kisoihin asti.

ps Laitoin saman videon facebookkiin, lopulta ilman ääntä. Tuli paluupostina infoa tekijänoikeuksista. Miks täti-ihmisiä kiusataan ja nipotetaan joka asiasta?


6 kommenttia:

  1. Ihan pro toi viimeisen puomin kontakti! Pelkästään tosta voisi kyllä antaa jonkun merkinnän kisakirjaan...

    VastaaPoista
  2. Täysin samaa mieltä :-)

    VastaaPoista
  3. Vieläkö olette tulossa Salon kisoihin 26.8? Meillä Forssassa omat kisat 25.8, mutta koska ei saatu piirinmestaruusjoukkuetta tokoon kasaan, peruuntui tokokoe 26.8 ja voisinnkin lähteä kisaamaan Saloon 26. pv...ihan jo vain senkin takia, että näkisi tuon ihanaisen Ansan ;)

    VastaaPoista
  4. On edelleen suunnitelmissa. Olis kiva nähdä :-)

    VastaaPoista
  5. Toi a radan putkivirhe on kyllä niin turha virhe, että varmaan muistat jatkossa olla tekemättä tommosia peruutuksia. Tuossa kun ois voinut ihan rauhassa ootella ja silti ois ehtinyt kymmeneen kertaan mennä seuraavaa estettä ajatellen oikeaan paikkaan pojottamaan :D (tuttua huttua mulle, mut yritetään molemmat opetella odottamaan se sekunnin sadasosa :) ) Kepeille irtoo hienosti ja kaukaa, mutta oisko tuo keppien kulma ja sinun liike (kiristätkö vauhtia?) (+vieraspaikka) tehneet tilanteen Ansalle hankalaksi. Nuori koira kun on..

    B radalla hieno valssin ajoitus ja lähetys kepeille! Ja hienot kontaktit! Oliko Ansalla enemmän vauhtia tällä toisella radalla? Minun silmään näyttäisi ettei eka radalla mene omaa vauhtiaan??

    :)

    VastaaPoista
  6. Mä yritän parhaani, mutten lupaa mitään :-) Kisakokemus sillä(kin) niin vähäistä, etten vielä ala painikoida keppejä. Treeneissä viikolla onnistumisprossa 100. Kisatilanne kuitenkin aivan eri kun tutut ympäristöt. Munkin mielestä oli jotenkin epäansamainen ekalla radalla. Kuka tietää mistä johtuu, kunpa se osais kertoa...

    VastaaPoista