Sivut

11.11.11

Ohjeita neulojalle

Hyvä rouva,
miksette ryhtyisi 
lumikuningattareksi?
Tehän olette jo valmiiksi 
hurmaava! Ette
tarvitse enää muuta
kuin pehmeääkin pehmeämmän 


-langan!


Jostain tupsahti keskiviikkona (töissä) loistava ajatus alkaa kutoa kauluri. Alaisen opastamana Novitan sivuille ja langat ja puikot tilaukseen. Tänään Itella toi ne kotiovella (olisivat samalla voineet kutoakin). Youtubesta löytyi vielä vinkkiä, miten ne silmukat luotiinkaan. Nyt langat makaa pöydällä ja kauhun sekaisin tuntein niitä tuijottelen...

 

10 kommenttia:

  1. Olisin kyllä itse purkanut ne kolme riviä ja ottanut pyöröt käsiin. Se ompelu on niin inhaa. Muista mua, kun se työ odottaa ompelua vaille valmiina. MITÄ MINÄ SANOIN!

    Nättiä lankaa. Tulee hieno kauluri. Kyllä sä selviät. Sampin (oliko se kässänope todellakin tuonniminen) opeilla homma hoituu.

    VastaaPoista
  2. Sammakko meidän aikaan... No mä keskityin kasteleen niitä kaktuksia neoamiseptilla käsityötunneilla ;-)

    VastaaPoista
  3. Mä odotin monta tuntia, että vastaisit siihen kriisitekstariin. Sitten loppui kärsivällisyys ja ryhdyin rohkeasti hommiin.

    VastaaPoista
  4. Katsos, kun jonkun pitää olla töissäkin. Ja ei siellä mitään kännyköitä ehdi vilkuileen. Pitää soittaa työnumeroon, jos on noin paha kriisi. ;) Hyvä siitä tulee kuitenkin. Hermothan sulla on hyvät.

    Voiko kaktukset muuten hyvin sun käsittelyn jälkeen?

    VastaaPoista
  5. Nyt kun Kirsi pääset vauhtiin niin uusimmassa Novitassa on palmikkoneule koiralle ja virkattu lammas. Mätsäävät asusteet Lumikuningattarelle ja Todelliselle Prinsessalle!

    VastaaPoista
  6. Steriilin ympäristön kaipuuta jo tulloin ;-) Kaktukset tais vedellä viimeisiä... Kutomisinto laantunee ja Todellinen Prinsessa edustaa Hurtan manttelissa...

    VastaaPoista
  7. Kaulureita saa kaupasta ihan valmiinakin...

    VastaaPoista
  8. Olen jo ostanut, muttei ollut täydellinen ;-)

    VastaaPoista
  9. Vielä neljä senttiä korkeutta kudottava, meni eilinen treenatessa (Ansa osaa nyt myös muurin ja renkaan) ja lenkkeillessä. Kenties tänään valmista...

    VastaaPoista