Sivut

19.11.11

Kauluria ja kisaa

Ihan vaan tiedoks, että kauluri on valmis. Siitä sitten sen enempää :-)

Kävin Lohjalla "Sulo Vilen" kisoissa (kun sai niin halvalla) eli voimassa olevaa lisenssiä kannatti käyttää ja kisata ekat kolmoset (ja kenties viimeiset). Tarjolla oli yllättäen ihan handlattavia ratoja, olen vielä hengissä eikä uneni toteutunut ja tuomari tullut pyytämään meitä postumaan radalta. Tarjolla ei ole ratapiirroksia saatika videoita. Nolla olis ollut tarjolla ekalta radalta, jos olisin malttanut tehdä puomilla valssin. Innoissani tein persjätön, jonka seurauksena Miina loikkas viitosen verran. Lopputuloksena sija 12, 5vp, Oreniukselle hävittynä 10s (oma aika 0,5s alle ihanneajan). Siinä on omenan mallinen mies, mutta liikkuu ketterästi :-) Toka rata alkoi varastamisella, keppien hakemisella PITKÄÄN ja korjailulla (K, 5, 5) ja puomin jälkeen koira unohtui ottaa haltuun (5). Radalla kiisi innokas spanieli, joka tärkeintä... Takaraivoon jäi ajatus, että keppien sujuessa virheettömästi ja koiran ollessa hallussa oikeissa paikoissa, aika olis ollut kohtuullinen. Harkinnassa on lisenssin hankkiminen vuodelle 2012. Ilmeisesti spanieleita ei todellakaan kisaa paljon, koska eräs setä selitti lapselleen: "Katos, spanieli on tullut katsomaan kisoja." Meille kohtuulliseen suoritukseen saatiin apua Mirvalta, joka oli mukana karkeloissa paremmalla menestyksellä.

Pitkästä aikaa ajaminen pimeässä olikin tylsempää kun muistinkaan. Samaan aikaa muistettava talvinopeudet ja mistä saakaan päälle pitkätvalot, huoh. Onneksi oli musiikkia mukana.

3 kommenttia:

  1. Haa, ajelin tänään Lohjan pimeydessä jonkun spanielia taluttaneen lumikuningattaren ohi ja ajattelin et ihan ku Kirsi ja Miina!

    VastaaPoista
  2. Hallin toisessa päässä näytti olevan jotain näyttelytreeniä, et sattumoisin ollut siellä? Meinasin puikata mukaan näyttämään, miten esitetään kauniisti. Hoksasin mukana olevan väärä koira ;-) Muuten kyllä...

    VastaaPoista
  3. Olin joo siel näyttelypuolella, opettelemassa miten kehässä kuuluu pidellä lihapullaa. Ihan vielä se ei multa suju (vaikka tää olikin jo jatkokurssi paljon lihapullanpitokokemusta omaaville), mutta sain paljon hyviä vinkkejä kuinka jatkaa harjottelua (aion mestariksi). Olisit kyl voinu pistäytyä vaikka koirasi olikin ns. väärä ;D

    VastaaPoista