Sivut

2.12.14

Lähellä, mutta niin kaukana

Onhan tässä kisattu, mutta blogiin viitsi jatkuvasti päivittää hylättyjä ratoja. Eikä nytkään kannata nuolasta. Jari Suomalaisen radoilta 10vp ja 5vp. Joskus aiemmin kisannut tyypin radoilla ja todennut ne sangen helpoiksi hyllyttää. Meidän saapuessa Lohjalle oli maksit vauhdissa ja totesin, että inhimillisempiä ratoja kuin muistinkaan.

Ekalla radalla tippu neljännen esteen rima, vitonen vielä kaupanpäälle kepeiltä. Alkuun heitettiin ihan kelpo merkkaus. Kyykyttääkseen keski-ikäistä ohjaajaa oli Suomalainen tehnyt kepeille menen ahtaaksi. Siihen väliin ei mahtunut mun arse ja liukas sheltti. Sheltti väisti kakkosväliin. Muuten ihan näpsäkkää menoa. Keinullakin maltoin himmata ja tukea Ansaa tyylipuhtaaseen suorittamiseen. Aika pro oli myös hyppy ennen keinua, siinä sain hyvin Ansan pysymään hyppysissä. Omaa erinomaisuutta tukee myös uskallus lähettää koira suht kaukaa takaakiertoon ja liikkuva valssi ennen putkea. Ainekset kunnon pyllähdykseen oli tarjolla, mutta jalat kantoi eikä pää tuntenut pelkoa. Puomillakin muistettiin vetää henkeä. Huolimatta keppisähläyksestä aika reilu 7 sekkaa alle ihanteen. 

eka rata videoituna kasvattajan toimesta.

Toisella radalla sertin kuva kiilsi kasvattajan silmissä keinulle asti. Tarkkasilmäinen tuomari rankaisi vitosella videonkin perusteella ihan aiheellisesti. Pienen itsetutkiskelun jälkeen agilitystä ja radasta alkoi nähdä taas valoisia puolia huomion kiinnittyessä nopeimpaan aikaan. 




Vika hyppäri osoitti elämän raadollisuuden. Ansa sai hiukan liikaa etumatkaa ja hetken mietin kumpi meistä ohjaa tätä rataa. Pään selkiydyttyä löysin aidasta aukon ja poistuttiin takavasemmalle.

Eilen olikin Sepon yksäri ja taas repullinen painavaa asiaa mietittäväksi ja treenattavaksi. Sitä ennen pari lepopäivää Ansan hieronnan takia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti