Sivut

10.6.12

Agilityvalio

Kuva Katriina Kauhaniemi

Tai ainakin matkalla sinne... Käytiin Salossa näyttelyssä, kauniissa kesäsäässä... Anna Redlicka antoi Ansalle H:n ja seuraavan tuomion: 

Riittävän tyyppiä???, 43 cm korkea??? Melko pitkäsäärinen kuten emäntänsäkin. Litteä runko. Riittävä pään ilme.  Leveä asentoiset korvat. Suora edestä. Riittävät takakulmaukset. Epäsymmetrinen  liike.

Ansa(kin) kärsi joka hetki, erityisesti pöydällä ja  varsinkin mitatessa. En ole koskaan saanut 43cm... Mutta se oli mitattaessa selkä niiiiiiin köyryssä, ettei mikään ihme vaikka tulos olis ollut 48cm ;-) Varmasti ihmetteli, miksei piippaavaa ääntä pöydän alta kuulu, kuten tavallisesti aksaillessa. No tulipas haettua se tavoitteeksi asetettu keltainen nauha.  Ja seura oli jälleen kerran loistavaa :-)

ps annetaan pois tarpeettomana näyttelyhihna, kuvasta poiketen valkoinen 


pps bloggeri kieltäytyy laittamasta videoita, menee hermot...4 kommenttia:

 1. Bloggerin ylläpitäjä on todennäköisesti joku aksaharrastaja, joka on niin kateellinen teidän osaamisestanne, että kostoksi ei anna sun enää ladata videoita. En keksi muuta syytä.

  Seura oli kyllä Salossa loistavaa, kiitos kaikille osallisille osallistumisesta ja mulle aika huikean päivän jakamisesta. Mulla on vieläkin sellanen hölmö virne naamallani.

  VastaaPoista
 2. Sami, pienen rakentavan keskustelun jälkeen, alkoi ratkoa ongelmaa ja löysi seuraavan: http://productforums.google.com/forum/#!topic/blogger/i28bRp8VURk. En ole ropleeman kanssa yksin... Kenties arkena ongelma ratkaistaan ja saan laitettua näyttelyynvalmistautumisvideon jakoon ;-)

  VastaaPoista
 3. 43cm huih! Onneks ei ollu aksatuomari mittaamassa! En osais kuvitella Ansa rukkaa maxeihin.. Näyttelytuomarit mittaa niin oudosti... onneks.. :)

  VastaaPoista
 4. Joskus on Miinan jäljiltä unohtunut rimat maksi korkeudella. Ansa hyppää nekin :-)

  VastaaPoista