Sivut

10.5.12

Treenaamisen helppous

Viimeaikoina omien treenien suunnittelu on ollut helppoa; keppejä, keppejä, keppejä. Jottei liian tylsäksi käy olen höysteeksi laittanut kontakteja ja putkea. Miina pääsee radalle Ansan vetäessä henkeä. Ihanalla innolla Miina tekee kun pääsee kuitenkin niin vähän. Meinaa tulla häkistä läpi ;-) 


7 kommenttia:

  1. Jee, odotus taas palkittiin, uutta videomateriaalia :) Käyn täällä varmaan kahdesti päivässä kurkkimassa oisko jotain uutta... ;)

    VastaaPoista
  2. Sut on helppo tehdä tyytyväiseksi :-) Mulle kuvaaminen on ajoittain silmiä avaavaa, näkee paremmin mitä tekee eikä sitä mitä kuvittelee tekevänsä. Harmillista, ettei oma toiminta vaan muutu ;-)

    VastaaPoista
  3. Ei tekis pahaa kuvata omiakin treenejä edes joskus.. Eilen tosin tuli kentän laidalta kommenttia että "oot kyllä ennen liikkunut jotenkin sulavammin"... Öö, oisko ollu silloin kun ikä alkoi numerolla 2 eikä 3...??? :D

    VastaaPoista
  4. Entä sitten kun alkaa 4:lla? Mul on vielä pari vuotta armonaikaa :-/ Odotan näkeväni sun blogissa videokoosteen pian...

    VastaaPoista
  5. Mun blogissa nähdään videokoosteita vaan kisojen nollaradoista.
    Voi siis varautua pyyhkimään pölyjä ja huitomaan hämähäkin seittejä päältänsä jos meinaa jäädä niitä koneen luokse odottelemaan ;-)

    VastaaPoista
  6. Tohon ikäkysymykseen... Jossain takaraivossa on vielä pieni usko siihen, että vanhetessaan paranee..

    VastaaPoista
  7. Annan sun pitää kuvitelmas :-)))))

    VastaaPoista