Sivut

16.2.12

Whiskisiä valsseja

Tänään sain Samin ehti hallille apulaiseksi. Pikkuisen kun motivoi ja kannustaa niin perheestä löytyy aina joku apulainen. Samin avustaessa jatkettiin valssin hiomista ja Ansan irtoamista. Alkuun Sami odotti palkan kanssa esteen takana, jolloin pääsin itse keskittymään valssiin ja Ansa tiesi palkan odottavan edessä. Vielä on harjoituksia jatkettava (ihme kun ei yksi kerta riitä???), on kyllä herkkä mun liikkeella, välillä vaati "tönäisyn" irrotakseen hypylle. Tältä alkoi lopulta näyttää valssi:


ja whisky-leikkaus:


Kesäksi hankin jo kengät. Hetken mietin, missä niitä voisin tarvita. Aksaillessa? Kesällä mut tapaa ne jalassa Siuntion epiksissä ;-) Ne on ihan kivan tuntuiset jalassa - jos istuu. Seisominenkin menee - tasaisella alustalla. Askelten ottaminen sohvalle sujuu - hillityn hallitusti... Ja ennenkaikkea ne sai halavalla :-)

12cm järjettömyydet.

Koirat ei saa olla sohvalla, nojatuolista ei ollut puhetta.

5 kommenttia:

  1. Hyvä motivaattori. :)

    Kuka kumma teini teille on muuttanut? :o

    VastaaPoista
  2. En tiedä, se on vaan ilmaantunut eikä lähde pois kun hetkittäin ;-)

    VastaaPoista
  3. Syö tietysti vielä jääkaapin tyhjäksi monta kertaa päivässä. Ja sukatkin haisee? Ihanan lutunen se on oikeasti.

    VastaaPoista
  4. Nii joo. Ja kengät unohtui kehua tässä järkytyksessä. Komiat on. Kyllä noilla kehtaa sen kerran kesässä tapahtuvan terassireissun tehdä, jos ei sada.

    VastaaPoista
  5. Kyllä, rakastaa saarioisten einespitsoja. Haisee kyllä, hajun lähteet ovat moninaiset. Esittäää lähes päivittäin vaatimuksia uusista vaatteista, maku on kallis ja valikoiva, jonka takia äippä etsii omansa henkkamaukan alelaareista ;-)

    Ja terassille voi tosiaan mennä, taksilla ja suoraan istumaan ;-)

    VastaaPoista