Sivut

24.1.12

Puolivalsseja vaikka väkisin

Vuosien saatossa olen oppinut vähän suunnittelemaan omiin treeneihin sisältöä. Takaraivossa alkanut siis kyteä ajatus, että suunnitteluun voisi kuulua muutakin kun ajan varaaminen ;-) Tänään keppien ja parin kontaktin jälkeen suuunnitelmassa jatkaa puolivalssiharjoituksia. Joskus on näköjään hyvä unohtaa kamera päälle ja kuvata kaikki se säätäminen, pään hakkaaminen seinään ja virheiden toistaminen uudestaan ja uuudestaan... Ja edellisistä treeneistä lähdin pää pilvissä. Tuntui, että nythän tää alkaa sujua, toivoa on. Syynä taisikin olla se, että kamera oli kotona ja todistusaineisto perustui omiin haaveisiin ;-)

   

Alkoihan se lopulta sujua aavistuksen paremmin. Ansan kanssa saa omaa kroppaansa käyttää paremmin ja todella kääntämään rankaansa. Muuten se tekee herkästi omia valintoja :-)

4 kommenttia:

 1. Ansassa on paljon samaa kuin äidissäänkin, tuuheaa häntää myöden ;-)

  VastaaPoista
 2. Ja siitä lähtee karvaa nyt PALJON. Ajattelin testata ja lupasin harjata niin kauan kun karvaa lähtee. 10 minsan jälkeen luovutin...

  VastaaPoista
 3. Liika suunnitelmallisuus tappaa luovuuden. Frida nyt olisi varmaan tehnyt kissanruoka-avusteisia keinuharjoiteita koko tunninkin mutta ihan näppärää kun olit jättänyt esteet päällejuoksu - välistäveto muodostelmaan. Loistavasti sujui ja Fridalla aivan törkeä vauhti (eli mullakaan ei kameraa tälläkerralla mukana).

  VastaaPoista
 4. Fridalla oli kiva vauhti edellisenä päivänä Sannankin kera :-) Epäilen kyllä, että kissanruoka meni parempiin suihin ;-)

  VastaaPoista