Sivut

23.2.11

Normipäivä

Kuvan huonosta laadusta huolimatta laittelin videota (hinta ja laatu kulkevat käsikädessä), miten meillä kuitenkin annetaan koirille ruokaa. Miinahan saa välillä arvioita mm kisoissa siitä, että on liian laiha. Toisaalta katsoin huomauttelijoiden koiria, jotka olis voineet jättää muutaman nappulan välistä ;-) Ansakin oppi nopeasti odottamaan lupaa saadakseen kuppinsa. Pakkohan sitä oli kuitenkin testata, jos nopein sais kaiken. Alla vielä koirien aamuista leikkimistä, ei paljon kennelyskät enää paina... Videota katsellessa tuli mieleen, että opeteltava leikkaamaan noita pätkiä...

Kivaa kun on auto käytössä taas. Piipahdettiin Tammisaaressa uimassa Paavon ja Eliaksen kanssa. Kaiken varalta, jos auto hyytyiskin, pakotin lapsen pukemaan lämpimästi päälle. Se lapsi vihaa pitkiä kalsareita, valitti koko reissun ajan, ettei voi niiden takia istua, kun kuristuu. Kävely muistuttaa kuulemma pingviinin menoa. Sangen nopeasti tuo pingviini juoksi uimahallin pihalla. Vaatetuksesta tuli oma lapsuus mieleen... Meillä oli Fiat 127, vihreä ja aina jotain vikaa. Matkalle lähtiessä piti äidin ohjeiden mukaan pukea paljon vaatetta, jos joudutaan kävelemään... Pyysimme aina, ettei parkeerata roskiksen viereen. Erehtymisen mahdollisuus oli sangen suuri, auton muistuttaessa väriltään ja muodoiltaan roskista.

Kirjastossa pitäisi perjantaina olla luettavaksi "Naksutinkoulutusta koirallesi". Adlibrikseltä on tulossa "Agility right from the start". Voitot alkaa olla jo meidän B-)

4 kommenttia:

  1. Hienostihan se menee jo Ansaltakin.

    Jäätiinkö me sillä satakaksseiskalla koskaan välille? Oliko kalsarit tarpeen? Vivalla musitaakseni joskus pääsi näin käymään.

    VastaaPoista
  2. Äidin selkärangassa taitaa olla pelko kylmästä kävelyreissusta Vivan kokemusten jälkeen vieläkin... Oliko Viva se joka syttyi tuleen kun isä sitä remppas? Nykyään keskittyy onneksi vain sisäremppaan ja sähkötöihin ;-)

    VastaaPoista
  3. Muistaakseni juurikin se laatukulkupeli. Palokuntakin kävi paikalla. Oli jännitys huipussaan.

    VastaaPoista
  4. helppoahan se teillä oli, kun ei tarvinnu koskaan keskipaikalla istua.

    vivaa heitin kerran isolla kivellä täysiä kylkeen. ei tainnut rakkaus hirveästi kukoistaa siihen autoon, kun isä ei edes suuttunut.

    VastaaPoista