Sivut

24.7.12

Back to basics

Tauko on nyt ohi ja palattiin treenailun pariin. Aloitettiin "helpoilla", ihan perussettiä. Mutta mutta... Kontaktit paukkui, kepeillä valssi veti Ansan pois kepeiltä. Otettiin etupalkalla ihan perusasioita...


12.7.12

Kuvia


Kyl kesä on hienoa aikaa. Pilvisenä aamuna ehtii opetella kollaasin tekoa. Nyt paistaa aurinko, siirryn pihalle B-)

6.7.12

1.7.12

Agirotu koettu

Ekat viralliset startit on nyt koettu. Kilpailukirjaan ei tullut merkintöjä, ehkä ensi kerralla... Videot kertoo karua kieltä ohjaajan hätiköinnistä ja koiran ansioikkaista yrityksistä tulkita ohjaajaa. Oikeasti olen tyytyväinen Ansan tekemiseen ja kontakteihin, mä maltoin pitää sitä siellä ainakin sadasosasekunnin ajan :-) Hienosti Ansa malttoi keskittyä tekemiseen, vaikka kenttiä oli neljä, ihmisiä ja koiria paljon, kuulutuksia ja yleistä hälinää. Muistin nesteyttää sen (ja välillä pari muutakin nälkää näkevää shelttiä) pari tuntia ennen kisoja ja lämmitellä sekä jäähdytellä. Nähtiin paljon upeita koiria ja kivoja ihmisiä. Takataskussa hyviä keskusteluja ja vinkkejä tekemiseen jatkossa. Ansa sai kehuja etukropan jämäkkyydestä ja lihaksistosta. Sen vyötäröllä on aavistus pehmeyttä, joka voinee johtue pentumaisuudesta, mutta massaa ei kannata hankki rasvan muodossa lisää. Onneksi kukaan ei kontrolloinut ohjaajan vyötäröä ;-) Tässä radat:


Kisattiin myös alo joukkuekisassa Kiran (Ansan äippä), Moonan ja Taavin kanssa. Meillä oli upea porukka ja sijoituttiin kakkosiksi. Ansa teki nollat ja joukkueen nopeimman ajan.

ps. Jostain syystä Ansa sai majailla pinkin teltan perukoilla, muiden häkkien ja tavaroiden alla ja takana...