Sivut

23.2.12

Terve yksilö

Käytiin eilen Ansan kanssa Tikissä terveystarkistuksessa. Tuloksena on eläinlääkärin mukaan terve, pieni (terkut vielä Eerolalle hih) ja ketterä koiruus. Tutkimusten mukaan silmät ovat terveet, sydämessä ei sivuääniä, polvet ok ja lonkatkin lähtee Kennlliittoon lausuntoa varten. Jerker Mårtensonin arvioi A:ksi, toinen saattoi olla aavistuksen löysä. Jäädään siis vielä odotteleen virallista tulosta. Kyllä jännitti etukäteen, mielessä vilisi kaikki kolhut (säbämailan iskut, takakontin sulkemiset piskin ollessa välissä, aksa treenit, joissa Ansan yli on jyrätty...). Ansa oli hiukan hutera illan, aamulla Paavo ilmoitti iloisesti Ansan olevan taas oma itsensä. Muutama kuva eiliseltä illalta:



Vielä alkuviikosta tuntui, että kevät olis tulossa, pikkuhiljaa kulman takana. Ei tunnu enää tänään siltä, lunta tulee taas :-(





21.2.12

Hiihtoloman ratoksi


on treenailtu, ulkoiltu ja oltu :-) Useampi treenipäivä perätysten on ihan liikaa, vaikka kivaa oiskin. Hallille vasta sunnuntaina, aikaisintaan. Onneksi tässä välissä voi leikkiä koneella ja opetella käyttämään ohjelmia ja paistaa lättyjä.

18.2.12

Elämää paussin jälkeen

Noin kuukauden kestoinen keppipaussi on nyt takana. Aamulla hurautettiin hallille (syke n 200) testaamaan, miten homma sujuisi. Osaako Ansa, sikaileeko, kestääkö omat hermot. Tässä tulos:


Jokainen yritys oli virheetön. Kai tästä vielä jotain tulee, joku kaunis päivä :-) Laitettava vielä pari kuvaa hiihtoloman alun kunniaksi, vaikka Jani-Petteri tippuikin :-(



 

16.2.12

Whiskisiä valsseja

Tänään sain Samin ehti hallille apulaiseksi. Pikkuisen kun motivoi ja kannustaa niin perheestä löytyy aina joku apulainen. Samin avustaessa jatkettiin valssin hiomista ja Ansan irtoamista. Alkuun Sami odotti palkan kanssa esteen takana, jolloin pääsin itse keskittymään valssiin ja Ansa tiesi palkan odottavan edessä. Vielä on harjoituksia jatkettava (ihme kun ei yksi kerta riitä???), on kyllä herkkä mun liikkeella, välillä vaati "tönäisyn" irrotakseen hypylle. Tältä alkoi lopulta näyttää valssi:


ja whisky-leikkaus:


Kesäksi hankin jo kengät. Hetken mietin, missä niitä voisin tarvita. Aksaillessa? Kesällä mut tapaa ne jalassa Siuntion epiksissä ;-) Ne on ihan kivan tuntuiset jalassa - jos istuu. Seisominenkin menee - tasaisella alustalla. Askelten ottaminen sohvalle sujuu - hillityn hallitusti... Ja ennenkaikkea ne sai halavalla :-)

12cm järjettömyydet.

Koirat ei saa olla sohvalla, nojatuolista ei ollut puhetta.

12.2.12

Saanko esitellä nopean juoksijan...

... ja sehän olen minä. Olihan se vain yksi sivulause Mirvan tämänpäiväisessä koulutuksesta Ansan kanssa treenatessa, mutta nyt ei takerruta yksityiskohtiin :-) Toisaalta tuo tuli näytettyä toteen Miinan kanssa mennessä, kun olin sille liian nopee M.O.T. Muttei taaskaan mennä ykstyiskohtiin...


Ansan kanssa opeteltava kunnolla whiskyleikkaus, koska mielestäni se on upean näköinen onnistuessaan ja sillä sais selkeää ja suoraviivaista ohjausta Ansan kanssa mentäessä (kansanjoukkojen huokaillessa ihastuksesta). Ihailen Sannan taitoa tehdä valsseja kohtaan ku kohtaan. Itse tarvitsen paljon simppelimpää ja suoraviivaisempaa tekemistä. Whisky toimis myös Miinan kanssa, koska siinä meno olis sujuvaa vauhdin pysyessä yllä. Samaisista kirsimäisistä syistä aion opetella myös leijeröinnin ;-)


Leijeröinnin aika on sitten joskus, kun muut ovat hallussa. Koska valssikin, joka kökösti tehtynä, voi johtaa Ansan kieltoon. Siinä palattava askelia taaksepäin esim namikupin kera. Nyt mun liikkeen pysähtyessä kuin seinään Ansa kääntyy pois, ohjausherkkä koira kenties tai huonosti opetettu... Kaiken kaikkiaan hyvä, antoisa ja ajatuksia herättävä päivä takana.


6.2.12

Kuvia kaikesta muusta kuin aksasta

Metsälenkillä

Palkkasin itseni korunaulakolla ;-)

Ja tulppaaneilla ;-)
 
Epälooginen kuvajärjestys...