Sivut

24.1.12

Puolivalsseja vaikka väkisin

Vuosien saatossa olen oppinut vähän suunnittelemaan omiin treeneihin sisältöä. Takaraivossa alkanut siis kyteä ajatus, että suunnitteluun voisi kuulua muutakin kun ajan varaaminen ;-) Tänään keppien ja parin kontaktin jälkeen suuunnitelmassa jatkaa puolivalssiharjoituksia. Joskus on näköjään hyvä unohtaa kamera päälle ja kuvata kaikki se säätäminen, pään hakkaaminen seinään ja virheiden toistaminen uudestaan ja uuudestaan... Ja edellisistä treeneistä lähdin pää pilvissä. Tuntui, että nythän tää alkaa sujua, toivoa on. Syynä taisikin olla se, että kamera oli kotona ja todistusaineisto perustui omiin haaveisiin ;-)

   

Alkoihan se lopulta sujua aavistuksen paremmin. Ansan kanssa saa omaa kroppaansa käyttää paremmin ja todella kääntämään rankaansa. Muuten se tekee herkästi omia valintoja :-)

15.1.12

Kotona taas

Hotellimme Bhandari Resortin allasosastoa

Hotelli oli satsannut erilaisiin patsaisiin


"Keskusta" oli parin minuutin kävelymatkan päässä

Nang Tong -rantaan oli askeleen matka


Elefanttiratsastuksella. Meidän Anna oli vasta 10vuotias

Elefanttivauva painoi vasta alle 1000kg




Kanoottiretkellä

Sateenkaarivesiputouksella

Ruoka oli liiankin hyvää

Ao Tong-ranta


Paavo ystävystyi allasbaarin henkilökunnan kanssa, pelailivat Paavon PSP:llä ja henkilökunnan kännyköillä :-)

Meidän huone aamutuimaan
Takana matka Khao Lakissa, edessä paluu arkeen :-( Treenata olis tarkoitus jo illalla, kyl se tästä pikkuhiljaa... Piti vaan pari kuvaa laitta, mutta karkas vähän käsistä...

4.1.12

Päällejuoksua ja vähän sylkkäriäkin

Teemana oli tänään päällejuoksu. Muistin jopa treenata molemmilta puolilta. Tässä on tullut kommentoitua muiden blogeissa juoksutyylejä ja osuuhan se omaan nilkkaan. Mä sipsuttelen elefantinaskelin, huoh.

 

 Hautumaan jätin kaikkien kolmen päähän sylkkärin alkeita. Miina varsinkin tuli kohti hyvin, mutta viime hetkillä hyppäs hypyt suoraan. Sylkkäriä en oikein koskaan ole sen kanssa oppinut tekemään, mutta nyt aloitettiin ihan alusta. Katsotaan mitä siitä lopulta tulee.

 

Eihän sitä yhteen esteeseen voinut jättää... Pakko oli päästä säätämään ;-)